בקשת מידע | שלום, מישהו יוכל לעזור לי? מחפשת טלפון פשוט
-
Qin1S+.
ובשביל השלמת מילים - https://mitmachim.top/topic/47055/להורדה-qinboard-t9-מקלדת-עם-חיזוי-ואימוג-י-למכשירי-שיאומי-qin@oriaziz כתב בבקשת מידע | שלום, מישהו יוכל לעזור לי? מחפשת טלפון פשוט:
אלפי תודות לכולם ולכולן!
בעברית, כשפונים לרבים, הפניה הסתמית היא בלשון זכר. אין שום צורך לפנות גם בלשון נקבה - הפניה בלשון זכר בעברית כוללת גם הבנות שבקבוצה.
-
Qin1S+.
ובשביל השלמת מילים - https://mitmachim.top/topic/47055/להורדה-qinboard-t9-מקלדת-עם-חיזוי-ואימוג-י-למכשירי-שיאומי-qin@oriaziz כתב בבקשת מידע | שלום, מישהו יוכל לעזור לי? מחפשת טלפון פשוט:
אלפי תודות לכולם ולכולן!
בעברית, כשפונים לרבים, הפניה הסתמית היא בלשון זכר. אין שום צורך לפנות גם בלשון נקבה - הפניה בלשון זכר בעברית כוללת גם הבנות שבקבוצה.
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | שלום, מישהו יוכל לעזור לי? מחפשת טלפון פשוט:
הנ"ל רלוונטי רק לשפה 'עברית' - HE, אך בעבריתה - SHE, יש צורך לציין זאת בפירוש, כמובן בנוסף לברירת המחדל...
(מקור: לוח אם)
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | שלום, מישהו יוכל לעזור לי? מחפשת טלפון פשוט:
הנ"ל רלוונטי רק לשפה 'עברית' - HE, אך בעבריתה - SHE, יש צורך לציין זאת בפירוש, כמובן בנוסף לברירת המחדל...
(מקור: לוח אם)
-
@dfhzrhree אין כזאת שפה עבריתה, זה קשקוש. שהחרטטנים האלה יעזבו אותנו במנוחה.
-
שלום לכולם

מקווה שזה בסדר שאני שואלת כאן.
אני ממש מחפשת להחליף לטלפון פשוט, אני לא מכירה אז אשמח ממש להמלצות שלכם, יש לי רק 3 קריטריונים:- אפשרות להשלמת מילים.
- שמע טוב.
- לא צריך למחוק הודעות כל רגע כדי לקבל חדשות.
אלפי תודות לכולם ולכולן!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות