עזרה | סינון שמות בקובץ אקסל עם גליונות מרובים
-
שלום וברכה.
אשמח לקבל מידע מהמומחים, כאשר יש לי קובץ אקסל עם הרבה כתובות, וזה מחולק בגליונות - גליון 1 משפחה, והשני חסידות, השלישי שכנים, וכו' וכו'.
השאלה הוא כאשר אני רוצה להדפיס מזה מדביקות להזמנות.
א. האם קיים אופציה להגדיר גליון אחד, שבו נמצאים כל הפרטים מכל הגליונות שיש בקובץ האקסל.
ב. לסנכרן את הגליון עם כל הפרטים לשאר הגליונות, שאם אני מתקן כתובת זה יתוקן בגליון המקורי [ואם השם נמצא בשני גליונות, כי הוא גם שכן וגם מהחסידות, שיעודכן בשניהם].
ג. בגליון השלם לסנן את השמות, שלא יהיו כפולים.אולי לא כתבתי הכי ברור, אקוה שתבינו..
-
@בעלזא כתב בעזרה | סינון שמות בקובץ אקסל עם גליונות מרובים:
א. האם קיים אופציה להגדיר גליון אחד, שבו נמצאים כל הפרטים מכל הגליונות שיש בקובץ האקסל.
ב. לסנכרן את הגליון עם כל הפרטים לשאר הגליונות, שאם אני מתקן כתובת זה יתוקן בגליון המקורי [ואם השם נמצא בשני גליונות, כי הוא גם שכן וגם מהחסידות, שיעודכן בשניהם].זה לא מסובך בכלל, אתה יוצר גליון חדש ומגדיר שיקבל את הנתונים מהגליונות הקודמים, וממילא כל שינוי שאתה עורך בגליונות הנ"ל מתעדכן באותו גליון ג"כ.
@בעלזא כתב בעזרה | סינון שמות בקובץ אקסל עם גליונות מרובים:
ג. בגליון השלם לסנן את השמות, שלא יהיו כפולים.
מה התכוונת לסנן? לפי שם בלבד או רק אם כל הפרטים תואמים לגמרי?
-
@big תודה רבה.
בכל אופן שאוכל לעדכן ברשימה השלימה וזה יעודכן בגליונות המקור [כך לא אצטרך לעדכן כמה פעמים].
ואם אפשרות הנ"ל אפשרית, כבר אוכל אוטומטי לסנן שמות כפולים בגליון השלם [כי לפעמים כמו שכתבתי בן אדם אחד הוא גם חבר וגם שכן וגם קרוב, והוא נמצא ב-3 רשימות].