שאלה | שאלה | עריכת אנשי קשר שגובו מהטלפון דרך המחשב
-
ניסיתי לחפש בפורום ולא מצאתי תשובה [אולי לא חיפשתי טוב], ברצוני לדעת כאשר עושים גיבוי אנשי קשר ממכשיר כשר לכרטיס קטנ'ציק שמכניסים לתוכו, [מרוב המכשירים הכשרים היום זה אפשרי,] אז כמובן שבעצם זה נועד לשחזר אותם אח"כ באותו מכשיר או מכשיר אחר כזה, אך השאלה שלי האם אפשר גם דרך המחשב לערוך את אנשי הקשר, להוסיף ו/או להוריד אנשי קשר ו/או פרטים מסויימים של אנשי הקשר. כי תמיד כאשר אני פותח דרך המחשב את הקובץ שנוצר מאנשי הקשר אז אני רואה רק איש הקשר הראשון ולא מבין איך לערוך את זה.
אם מישהו יודע על כך או שמכיר מדריך על זה, אשמח שיענה כאן.
[צילום מסך לא רציתי להעלות, מסיבה מובנת שלא לזהות פרטים..]
בתודה מראש למסייעים. -
@בסייעתא-דשמיא אם זה VCF, תפתח אותו דרך פנקס הרשימות ותסתכל קצת. מהר מאוד תבין איך זה בנוי
-
@מישהו12 כתב בשאלה | שאלה | עריכת אנשי קשר דרך הטלפון:
@בסייעתא-דשמיא אם זה VCF, תפתח אותו דרך פנקס הרשימות ותסתכל קצת. מהר מאוד תבין איך זה בנוי
תודה רבה, אני אבדוק אחרי זה.
-
@מישהו12 כתב בשאלה | שאלה | עריכת אנשי קשר דרך הטלפון:
זה אכן VCF כנראה, ופתחתי אותו בפנקס רשימות ואכן אני קצת התחלתי להבין איך זה עובד, אך השאלה שלי האם ניתן להכניס אלפי נתונים לקובץ כזה מתוך אקסל, או שזה ייקח המון שעות עבודה [אני מכיר קצת בנוסחאות מריחות והפניות באקסל].
בתודה מראש. -
@בסייעתא-דשמיא
כתבו כאן בפורום שניתן לייבא לאנשי קשר של גימייל וליצא וכך להמיר בין CSV ל VCARD או VCF וכן להיפך.