בקשת מידע | מערכת לשליטה מרחוק
-
שלום וברכה לכל העוזרים הצדיקים, יש במבנה 10 שעוני שבת שבועיים (teben למי שמכיר), וכל שבוע לכוון ולשנות זה סיפור ארוך (חגים וכדו'), ושצריך לעשות מעקף פתאומי אין מי שיודע להפעיל (איזה שעון, ערוץ, קוד).
שמעתי על אפשרות של שליטה מרחוק (כגון צ'יטק), ואני מעוניין לברר מה האפשרויות. כמה דגשים.- תקציב: בערך 5k-8k
- הפעלה ותפעול פשוט
- הפעלה ושינוי דרך סלולרי כשר (במקביל לאפליקציה), אולי דרך ימות המשיח.
- מערכת מוכרת, לא משהו קומבינטורי.
-
@הכל-מלמעלה-0
צייטק אכן נשמע כמו הפתרון האידאלי לצרכים שלך!גילוי נאות: אין לי שום קשר לחברה! אמנם זה נראה כמו תוכן שיווקי... אבל תכל'ס, למיטב ידיעתי זו המערכת היחידה שיש בה שליטה מסלולרי כשר! -
@dfhzrhree תודה רבה, אם הייתי יכול הייתי נותן לך מוניטין (לייק).
-
@הכל-מלמעלה-0 הכל מלמעלה..
-
@הכל-מלמעלה-0 בצייטק זה ייצא לך באזור 6-7 כולל מע''מ ל16 ערוצים זה מגיע יחידה ראשית עם 8 ערוצים ועוד יחידה משנית עם 8 ערוצים ואתה יכול להוסיף יחידות משניות לפי הצורך
אז אם לצורך העניין יש לך 4 בקומה אחת ו4 בקומה שניה ו4 בקומה שלישית אתה תצטרך יחידה ראשית ושני יחידות משניות ואז המחיר יעלה ב2000 ש''ח בערך אני לא מודע למחירים העדכניים שלהם אז זה בגדול המחירים
וכמובן אפשר להפעיל דרך הטלפון וגם דרך נדרים פלוס בממשק גבאים
המערכת שלהם מאוד קלה ללמידה וגם ההתקנה של המערכת ממש קלה -
@קינג-קומפיוטר יש את מפקד החשמל https://mefaked.com/elec/login שליטה מצוינת, עם אופציות לכון לפי זמני השקיעה/זרייחה/צאת הכוכבים וכו'.
ואפשר גם כן עם טלפון כשר.
כמו"כ אפשר לעשות אפשרות שיהיה אופציה להדלקה בתשלום דרך נדרים פלוס/קהילות .[הבהרה: גם אני אין לי קשר למפקד החשמל]
-
@אמרתי-אני-יודע אשמח לטלפון שלהם, הקישור לא נתן יותר מידי מידע
תודה רבה על העזרה -
מפקד החשמל - מערכת מתקדמת לבקרה על התקני חשמל, תאורה ומיזוג אויר לחסכון באנרגיה במוסדות וארגונים
מפקד החשמל הינה מערכת ולשליטה ובקרה מרכזית על מערכות מיזוג, תאורה והתקני חשמל שונים, במפעלים, מוסדות ומבנים. היא פשוטה להפעלה, ידידותית למשתמש ומאפשרת חסכון רב בצריכת האנרגיה.
המערכת כוללת לוח שנה עברי עם זמני היום (זריחת חמה, שקיעת חמה, כניסת שבת ועוד)
מפקד החשמל אידיאלי לכל מוסד המעוניין לשלוט בצורה פשוטה וידידותית על התקני החשמל שלו ולהפחית בצורה משמעותית את צריכת האנרגיה והוצאות החשמל במבנה.
המערכת מותאמת לכל גודל של מוסד ולמספר רב של לוחות חשמל והתקני אנרגיה.
השליטה על מערכות החשמל השונות אפשרית דרך מחשב נייח, נייד או מטלפון חכם
המערכת בנויה על מנת להקל על התפעול השוטף של המוסד באופן שיענה על הצרכים הקבועים והמשתנים בכל רגע נתון וכל זאת בצורה נוחה, פשוטה וידידותית.
ניתן לקבוע תסריטים להפעלה אוטומטית, לדוגמא:
– הדלקת תאורה עם רדת החשיכה וכיבוי בזריחה.
– כיבוי כללי של תאורה בחצות הלילה.
– הפעלה וכיבוי אוטומטי של מזגנים בשבת.
– התחשבות באירועים מיוחדים : חגים, כנסים, "שבת חתן", ראש חודש..
מערכת מפקד החשמל מורכבת מתוכנה וחומרה הכוללים את הרכיבים הבאים:
-
תוכנת מפקד החשמל
-
כרטיס ממסרים המותקן בלוחות החשמל השונים ומתחבר למעגלי החשמל השונים.
-
מחשב
המערכת כולל מגוון רב של תוכניות הפעלה:
מתכונים – תכנות המערכת נעשה על ידי בניית תכנית שונה עבור כל אירוע, כגון: חגים, שבתות, זמן חורף, אירוע חד-פעמי וכדומה
זמני היום – צפייה בזמני היום המותאמים באופן אישי על פי מיקום מדויק בארץ
כללים – חלוקה לרמות על מנת לתעדף כללים חופפים
מקור03-5343380 | SALES@EID.CO.IL
-
-
@dfhzrhree התוכנה של צייטק הרבה יותר נוחה
-
@קינג-קומפיוטר
אכן כך סברתי, ולכן הצגתי אותה לעיל (אני מהמר גם שאין פרופורציה בכמות הלקוחות...)
רק שהרב השואל קיבל קישור לדף הלוג-אין של התוכנה בלי פרטים נוספים, אמרתי ניתן, שיהיה.. -
תודה רבה לכולם, בסוף הוחלט והוזמנה מערכת צייטק (משום מה, איך שחשבו שם על הפרטים, מרגיש שישיבעבוחר הרכיב את המערכת).
-
@הכל-מלמעלה-0 לא ישיבוחער אבל לא רחוק משם
אכן החשיבה שם על הפרטים הקטנים היא מדהימה