בירור | לאיפה יורדים עדכוני וידנוס לפני שמותקנים על המחשב
-
@yosi44
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
למיטב ידיעתי זהו המטמון שבו העדכונים נחים עד להתקנתם... אני מניח שאם הם לא יגיעו לתיקיה הזו - הם לא יצליחו לשאוף להיות מותקנים אחרי הפעלה מחדש - אך לא ניסיתי!
רק תודא שהנסיונות של ה'אפדייט' לדחוף לשם - לא יגמרו לך את חבילת הגלישה (אם יש לך כזו).. -
@dfhzrhree כתב בבירור | לאיפה יורדים עדכוני וידנוס לפני שמותקנים על המחשב:
@yosi44
למיטב ידיעתי זהו המטמון שבו העדכונים נחים עד להתקנתם... אני מניח שאם הם לא יגיעו לתיקיה הזו - הם לא יצליחו לשאוף להיות מותקנים אחרי הפעלה מחדש - אך לא ניסיתי!אז לדעת המבינים דפה, הקובץ הזה אמור לחסום עדכוני וינדוס ?
מי שלא מבין בפקודות שלא יוריד ולא יפעיל את הקובץ הזה
חוסם עדכונים.bat -
@dfhzrhree כתב בבירור | לאיפה יורדים עדכוני וידנוס לפני שמותקנים על המחשב:
@yosi44
למיטב ידיעתי זהו המטמון שבו העדכונים נחים עד להתקנתם... אני מניח שאם הם לא יגיעו לתיקיה הזו - הם לא יצליחו לשאוף להיות מותקנים אחרי הפעלה מחדש - אך לא ניסיתי!
רק תודא שהנסיונות של ה'אפדייט' לדחוף לשם - לא יגמרו לך את חבילת הגלישה (אם יש לך כזו)..אכן זהו המקום
אני מסתמך על תוכנת ניקוי שמנקה מטמון של העדכונים והיא מפנה למיקום הנ"ל -
@yosi44 יש את הכלי הזה שהוא פשוט מדהים
d1ac61dd-6bbc-4bc4-aaa1-c84c09786777-StopWinUpdates v2.8.exe
והוא עובד גם ב 11
הוא מוחק ממש את הווינדוס אפדייט לפי קטגרויות
אם ממש חשוב לך לעשות אתזה לבד תנסה לראות איך הוא עובד
אם תדע באמת לאן יורד העדכונים ויהיה אפשר לעדכן מחשב את העדכונים האלה במצב אופליין אשמח שתשתף -
@יוני-1 כתב בבירור | לאיפה יורדים עדכוני וידנוס לפני שמותקנים על המחשב:
@yosi44 יש את הכלי הזה שהוא פשוט מדהים
d1ac61dd-6bbc-4bc4-aaa1-c84c09786777-StopWinUpdates v2.8.exe
והוא עובד גם ב 11
הוא מוחק ממש את הווינדוס אפדייט לפי קטגרויות
אם ממש חשוב לך לעשות אתזה לבד תנסה לראות איך הוא עובד
אם תדע באמת לאן יורד העדכונים ויהיה אפשר לעדכן מחשב את העדכונים האלה במצב אופליין אשמח שתשתףמתוך התוכנה שלך אני לומד שבעצם יש שתי עדכונים, עדכוני וינדוס ועדכוני התקנים. מה שאני רואה אצלי באמת הם רק עדכוני התקנים והוא מנסה להתקין בעל כרחי. יתכן שבאמת מה שחסלתי את השירות עדכונים נודע רק לעדכוני וינדוס ולא לסוג השני. אם אכן אני צודק שזה מחולק ל2 שירותים, מעניין איזה שירות זה למנהלי התקנים
-
@dfhzrhree תוכל להסביר מה צריך לרשום בשביל לעדכן את הגרסה המדויקת עבור המחשב
-
@savaw79570 אם אתה יודע איזה עדכון חסר לך תמצא את השם שלו - KB
000000ותרשום בשורת החיפוש, מן הסתם תמצא גרסאות שונות, קח את זו שמתאימה למחשב שלך, תוריד ותתקין.
(אם תצטרך עזרה בבחירה - תוכל לפתוח נושא חדש)