בירור | איך לעשות שאני יכול "לגרור" קובץ לתוך אפליקציה כמו ב10
-
בווינדוס 10 הייתה אפשרות מאוד נוחה שאם לצורך העניין יש לי קובץ בסייר קבצים, ואני רוצה עכשיו לגרור אותו לתוך אפליקצייה אחרת, נגיד דפדפן כרום לשים בתוך מייל חדש, אני פשוט הייתי "גורר" אותו לשורת המשימות לסמל של כרום ואז כרום (שהיה פתוח כבר) עולה על המסך ואני יכול לשים שם את הקובץ. ככה גם עם וורד וכל התוכנות.
בווינדוס 11 זה נעלם, איך מחזירים את זה?ב. ב10 היה אפשר לגרור קובץ לפינה השמאלית בשורת המשימות ואז נפתח שולחן העבודה ואפשר לשים אותו שם, גם זה נעלם בווינדוס 11. מישהו יודע איך להחזיר?
-
@שמעון-חבצלת כתב בבירור | איך לעשות שאני יכול "לגרור" קובץ לתוך אפליקציה כמו ב10:
בווינדוס 11 זה נעלם, איך מחזירים את זה?
אם אני מבין נכון, בעדכון החדש זה כבר תוקן
-
@מישהו12 כתב בבירור | איך לעשות שאני יכול "לגרור" קובץ לתוך אפליקציה כמו ב10:
אם אני מבין נכון, בעדכון החדש זה כבר תוקן
גם החלק של הפינה השמאלית שמביא אותך לשולחן העבודה?
-
@שמעון-חבצלת שים לב את מה ציטטתי.
-
@שמעון-חבצלת אל תמהר כל כך לשדרג. שדרגתי בשתי מחשבים לגרסה החדשה ויש בה באגים נורא מעצבנים, לפחות שניים - התפריט של האינטרנט, הסוללה והקול - הרבה פעמים לא נפתחים.. וגם החיבור לאינטרנט, בערך דקה שלמה הוא סתם מגלגל את הפס של הטעינה בלי לעשות כלום, ורק אח"כ הוא בודק דרישות רשת וכו' ומתחבר. אם יש לך מחשב איטי זה נוראי יותר, אצלי זה בערך 3 דקות שלמות הוא לא עושה כלום.
-
@רפאל-vnkl אתה מתכוון לזה?
-
@שמעון-חבצלת לא. שמתחברים לאינטרנט, זה לוקח בערך 15 שניות. בשדרוג הזה, מאז שאתה לוחץ על ההתחברות עד לרגע שהוא מתחיל באמת להתחיל להתחבר, לוקח לו משהו כמה דקה, וזה במחשב I7 דור 2. במחשב A4 זה לוקח 3 דקות. תחשוב כמה המחשב שלך מהיר, ותחשב אם השדרוג משתלם לך,
אלא אם כן אתה רוצה לעקוף את הבעייה הזאת בגרסא שאתה נמצא בה, עיין כאן או כאן. -
@רפאל-vnkl לא הבנתי, על איזה שידרוג אתה מדבר, על מה שהעלתי צילום מסך? או על איזהשהוא שידרוג אחר שאני לא יודע על קיומו?
-
@שמעון-חבצלת יש שדרוג רציני לווינדוס 11 שנקרא 22h2, תחפש בפורום או בגוגל
-