בעיה | חיבור מחשב מקבוק פרו למסך חיצוני
-
יש לי מחשב מקבוק פרו עם מסך שבור, קניתי את כל החיבורים הניצרכים כי אמרו שלא שווה לתקן.
אני מחבר את המחשב למסך על ידי ממיר וכבל HDMI ורואה את ההרחבה של המסך ולא את השכפול (להזכיר שהמסך שבור).
יש למישהוא רעיון בבקשה???????@שימק-ע
אם זה ווינדוס לחיצה על 'חלונות + P(פ)' ואז לרדת עם החץ למטה (פעמיים כמדומני תנסה את הכל) ואנטר -
@שימק-ע
מה המערכת הפעלה אני פשוט לא מכיר את המחשב ההוא -
יש לי מחשב מקבוק פרו עם מסך שבור, קניתי את כל החיבורים הניצרכים כי אמרו שלא שווה לתקן.
אני מחבר את המחשב למסך על ידי ממיר וכבל HDMI ורואה את ההרחבה של המסך ולא את השכפול (להזכיר שהמסך שבור).
יש למישהוא רעיון בבקשה???????@שימק-ע אם הבנתיך כיאות, יש לך גישה רק לחלק מהמסך (שמוצג במסך החיצוני).
> ״הגדרות המערכת״ ואז על ״צגים״
בסרגל הצד.
תלחץ על שם הצג שלך משמאל, ואח"כ על התפריט הקופץ ״להשתמש בתור״, ובחר ב״שיקוף עבור הצג״.
מקוה שהתפריטים הנ"ל יהיו נגישים עבורך...אם לא -
Command–הנמכת בהירות: הפעלה או כיבוי של שיקוף וידאו כאשר ה-Mac מחובר ליותר מצג אחד.
Option–הגברת בהירות: פתיחה של 'העדפות צגים'. קיצור זה פועל עם כל אחד ממקשי הבהירות. -
יש למישהוא רעיון בבקשה???????@שימק-ע כתב בבעיה | חיבור מחשב מקבוק פרו למסך חיצוני:
אמרו שלא שווה לתקן
ככה זה בישראל בכל מה שקשור לאפל המחירים ברקיע ה7, אני אישית מביא חלקים מחו"ל ויוצא לי לא הרבה יותר יקר ממחשב רגיל
-
יש למישהוא רעיון בבקשה???????@שימק-ע נאי לא יודע אם זה רלוונטי לך,
אבל למי שיצטרך את המידע לדבר הזה,
אני מצרף צילום מסך:
צריך פשוט להגדיר את המסך בתור צג ראשי.ֿמקווה שעזרתי למישהו..