בעיה | זרמי חשמל מהמחשב
-
@קינג-קומפיוטר מעניין!
הקופסה של המטען לא אמורה לשלול דברים כאלו?!מה באמת הקשר בין הארקה לזרמים האלו?
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבעיה | זרמי חשמל מהמחשב:
או לבדוק עם מטען אחר אם הבעיה ממשיכה
זה התרחש ב2 מטענים
-
@aiib
כמו ש @קינג-קומפיוטר כתב
לכאורה הצטברות של חשמל סטטי
תיקון/טיפול בהארקה אמור לפתור בעיית חשמל סטטי -
@משחזר-מידע כתב בבעיה | זרמי חשמל מהמחשב:
תיקון/טיפול בהארקה אמור לפתור בעיית חשמל סטטי
אין פתרון אחר?
למה זה קורה רק במחשב של לנובו? -
@aiib כתב בבעיה | זרמי חשמל מהמחשב:
אין פתרון אחר?
ל1 באפריל יש עוד זמן
אם יש בעיה בהארקה זה לא בדיחה בכלל -
@משחזר-מידע לא הכל בשליטתי
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבעיה | זרמי חשמל מהמחשב:
@aiib יש דרכים לבדוק אם הארקה תקינה תגגל על זה
נראה לי שאין צורך לבדוק..
-
@aiib זה קורה בעיקר בטינקפד, אני אישית נתקלתי בזה כמה פעמים, למה זה קורה? עיקר הסיבה זה שמעטפת המחשב הוא מברזל ולא מפלסטיק, והוא מצופה עם חומר גומי כלשהוא שנשחק עם השנים בקצוות ובמוקדי החיכוך שלו עם משטחים וכד', ואז אם אתה נוגע שם מרגישים זרם חשמל מינורית, זה לא מסוכן, אבל אכן לא הכי נעים.
מבחינת הארקה, מכיון שזה נטען עם מטען ולא ישירות מהשקע, אז אין ממש דרך להעביר את שאריות החשמל/חשמל סטטי לההארקה שבקיר, מכיון ששקע הטעינה אינה מכילה גיד שלישי להעברת הארקה, ולכן כל זמן שזיכרון הראם - שהכי רגיש לחשמל סטטי - לא נפגע מזה, אז אין חשש מבחינת סיכון לדברים אלו.
וראה כאן וכאן להשלמה. -
@אלישי כתב בבעיה | זרמי חשמל מהמחשב:
מבחינת הארקה, מכיון שזה נטען עם מטען ולא ישירות מהשקע, אז אין ממש דרך להעביר את שאריות החשמל/חשמל סטטי לההארקה שבקיר, מכיון ששקע הטעינה אינה מכילה גיד שלישי להעברת הארקה, ולכן כל זמן שזיכרון הראם - שהכי רגיש לחשמל סטטי - לא נפגע מזה, אז אין חשש מבחינת סיכון לדברים אלו.
אז אני מבין שהארקה גם לא תעזור, נכון?
אז אין פתרון לזה שלא יהרס הזכרון ראם?
-
@Android-0 כתב בבעיה | זרמי חשמל מהמחשב:
מטען שככל הנראה הוא מקורי (כך טען המוכר) עם כבל ללא הארקה
(בסופו של דבר קניתי מטען ישירות מlenovo במחיר מופקע)במטענים המקוריים האמריקאים אין הארקה. לא מופקע שגם בישראלים אין באמת הארקה...
-
@aiib כתב בבעיה | זרמי חשמל מהמחשב:
@Android-0 כתב בבעיה | זרמי חשמל מהמחשב:
מטען שככל הנראה הוא מקורי (כך טען המוכר) עם כבל ללא הארקה
(בסופו של דבר קניתי מטען ישירות מlenovo במחיר מופקע)במטענים המקוריים האמריקאים אין הארקה. לא מופקע שגם בישראלים אין באמת הארקה...
במקרה שלי זה היה מטען עם כבל שיש בו הארקה אבל המטען עשה לי בעיות אז ניסיתי עם כבל ללא הארקה (של המטען שהגיע עם המחשב) וקיבלתי זרמים..