עזרה | המחשב עמוס. איך יודעים למחוק רק את הקבצים שלנו ולא קבצי מערכת?
-
@מתכנת-חובב
מצאתי, תודה -
@מתכנת-חובב
זה באנגלית, יש אפשרות לשנות לעברית?
אם לא, אז איך בודקים מה התוכנות הכבדות? -
@מזדה כתב בעזרה | המחשב עמוס. איך יודעים למחוק רק את הקבצים שלנו ולא קבצי מערכת?:
@פסנתר כתב בעזרה | המחשב עמוס. איך יודעים למחוק רק את הקבצים שלנו ולא קבצי מערכת?:
הצלחתי בעזרת כלי של מציאת קבצים גדולים למחוק עוד הרבה יחסית. עכשיו זה הגיוני , הזיכרון?
איזה תוכנה?
IOBIT ADVANCE
-
@פסנתר כתב בעזרה | המחשב עמוס. איך יודעים למחוק רק את הקבצים שלנו ולא קבצי מערכת?:
@מזדה כתב בעזרה | המחשב עמוס. איך יודעים למחוק רק את הקבצים שלנו ולא קבצי מערכת?:
הצלחתי בעזרת כלי של מציאת קבצים גדולים למחוק עוד הרבה יחסית. עכשיו זה הגיוני , הזיכרון?
איזה תוכנה?
IOBIT ADVANCE
בעברית?
-
איזה תוכנה?
IOBIT ADVANCE
בעברית?
שלי לא, אבל ייתכן ויש.
-
@ישעיהו-כץ כתב בעזרה | המחשב עמוס. איך יודעים למחוק רק את הקבצים שלנו ולא קבצי מערכת?:
@פסנתר יש (גם במרחבי הפורום) הרבה תוכנות של ניקוי דיסק מקצועי, שמוחק את הקבצים המיותרים שנוצרים ע"י התוכנות וזה מרוקן הרבה (לחבר שלי פיניתי 9 גיגה!! בהרצה אחת..)
יש לי תוכנה שעושה את זה, וכיוון שאני מריצה אותה לעיתים קרובות, היא מורידה פחות.
המחשב מתוחזק, רק זה עניין אחר.