בקשת מידע | שדרוג אנדרואיד
-
שלום
לחברי הפורום רשמח אם מישהו יוכל לעזור לי יש לי טאבלט לנובו ישן אנדרואיד 5.1 דגם tb3-710l ואני רוצה להתקין עליו וויפרי דא עקא שהבנתי שהוויפרי עוזר רק מאנדרואיד 7 הפתרון הפשוט שחשבתי הוא לצרוב גרסה חדשה ולשדרג לאנדרואיד 7 לפחות אודה למי שיוכל לעזור לי בעניין או למצער להביא לי פתרון אחר (לא חסימות אחרות כי אני מעוניין להשתמש בטאבלט רק אם יש עליו וויפרי )תודה ענקית למי שיוכל לעזור לי -
@חיים-המצחיק תחפש את שם הדגם + Lineageos בגוגל, אם תמצא רום של LInaege os 14 ומעלה, זה אנדרואיד 7.
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | שדרוג אנדרואיד:
@חיים-המצחיק תחפש את שם הדגם + Lineageos בגוגל, אם תמצא רום של LInaege os 14 ומעלה, זה אנדרוא
תודה על ההיענות אבל ניסיתי לחפש ונראה שיש כזה דבר אבלהסתבכתי איך מורידים אשמח מאד אם תשלח לי קישור ישיר או משהו שיהיה לי יותר קל למצוא את זה תודה רבה -
@חיים-המצחיק כתב בבקשת מידע | שדרוג אנדרואיד:
אם תשלח לי קישור ישיר
אין לי קישור ישיר, אני יודע לעשות גוגל כמוך
-
@מישהו12 אני מאמין שזה כך אבל מהחיפוש בגוגל אחרי מה שאמרת לא יצאתי עם כלום בבחינת מרוב עצים לא רואים יער אז אם תוכל להפנות אותי לכתובת ספציפית באתר ספציפית או כל מישהו אחר כאן מחברי הפורום שיכול לעזור לי אז אשמח מאוד פשוט כבר שרפתי מספיק זמן בחיפושים אחר הדבר הזה תודה
-
לכתובת ספציפית באתר ספציפית
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | שדרוג אנדרואיד:
אין לי קישור ישיר
!
-
אם למישהו אחר כאן כן יש קישור אשמח מאוד לקבל ממנו
-
יש לי טאבלט לנובו חדש שעשכשיו קניתי, ועשיתי לו את התוכנית של נטפרי, וזה פשוט שיגע אותו, שום אפליקציה שאני מוריד לא עובדת נורמלי, לא ממליץ לך לעשות זאת. -
@חיים-המצחיק למה רק ע"י נטפרי?