בקשת מידע | יש לי פלאפון אוקראיני פשוט ואני רוצה לפתוח אותו לסים כשר
-
@השואל-מבני-ברק אני מניח שהדרך היחידה לסייע לך היא שתתן את כל הפרטים הידועים לך על המכשיר דנן
(מה כתוב עליו בחזית, בגב, על הסוללה, מתחת הסוללה. תן תמונה של המכשיר/חוברת הוראות וכו')
יען, כנראה גם אתה לא באמת חושב שיש פה האקרים שפורצים דרך הפורום ישר למכשיר ומשנים IMEI בלחיצת כפתור... -
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | יש לי פלאפון אוקראיני פשוט ואני רוצה לפתוח אותו לסים כשר:
@השואל-מבני-ברק אני מניח שהדרך היחידה לסייע לך היא שתתן את כל הפרטים הידועים לך על המכשיר דנן
(מה כתוב עליו בחזית, בגב, על הסוללה, מתחת הסוללה. תן תמונה של המכשיר/חוברת הוראות וכו')
יען, כנראה גם אתה לא באמת חושב שיש פה האקרים שפורצים דרך הפורום ישר למכשיר ומשנים IMEI בלחיצת כפתור...אולי הוא פוחד מהרוסים.....
ועכשיו ענינית- @השואל-מבני-ברק, עליך להעלות תמונה כדי לקבל עזרה מיטבית.
-
@השואל-מבני-ברק
זה מתחבר למחשב?
כלומר המחשב מזהה אותו? -
@אלף-שין כתב בבקשת מידע | יש לי פלאפון אוקראיני פשוט ואני רוצה לפתוח אותו לסים כשר:
@השואל-מבני-ברק
זה מתחבר למחשב?
כלומר המחשב מזהה אותו?כן הוא בתחבר למחשב
אבל ככונן לא ראיתי שם איזו שהם תוכנות וכו' -
@השואל-מבני-ברק
אז תתקין עליו מערכת הפעלה של פלאפונים. -
@אלף-שין כתב בבקשת מידע | יש לי פלאפון אוקראיני פשוט ואני רוצה לפתוח אותו לסים כשר:
@השואל-מבני-ברק
אז תתקין עליו מערכת הפעלה של פלאפונים.איך אני עושה את זה?
[במחשב עם נט פרי...] -
@השואל-מבני-ברק אין שום דרך (שידועה למי שאינו יודע נסתרות) לעזור לך, אם לא תתן פרטים מזהים על המכשיר!
כפי שאמר כבר א' הח' כאן: "כידוע, אינני נוהג להשתמש ברוה"ק לצרכי חולין!", וד"ל ואכמ"ל. -
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | יש לי פלאפון אוקראיני פשוט ואני רוצה לפתוח אותו לסים כשר:
@השואל-מבני-ברק אין שום דרך (שידועה למי שאינו יודע נסתרות) לעזור לך, אם לא תתן פרטים מזהים על המכשיר!
כפי שאמר כבר א' הח' כאן: "כידוע, אינני נוהג להשתמש ברוה"ק לצרכי חולין!", וד"ל ואכמ"ל.חשבתי שלהתקין זה יותר קל להסביר
אבל בעז"ה אני יצלם ויעלה זה ייקח כמה ימים -
@השואל-מבני-ברק
זה באמת לא קשור לנטפרי,
תוריד תוכנת התקנה ותתקין.
תעיין פה למשל.
או אפילו פה..... -
@אלף-שין אתה באמת חושב שזה עובד ככה? ברגע שמכשיר מתחבר למחשב להעתקת קבצים, מורידים ללא הבחנה קובץ ו"מתקינים"? צריך תוכנה מותאמת לחומרה, לא סתם לכל דגם יש קושחה משלו
חבל שאתה מטעה סתם, התוצאה של זה תהיה אחת מ2 - במקרה הטוב הבנאדם סתם יסתבך ובסוף לא יקרה כלום והמכשיר ישאר כמו שהוא, במקרה הפחות טוב הניתוח כן יצליח והחולה - המכשיר, ימות...