להורדה | דפדפן מוגן
-
@מישהו12 כתב בלהורדה | דפדפן מוגן:
@משה-144 צריך לכאורה למחוק את הפונקציה הזו, אם אני זוכר נכון.
קטע הקוד שהדגשת למחיקה כולל חלקים חייונים לאפליקציה
לכאורה רק את הקטע הזה למחוק
WebSettings webSettings = mWebView.getSettings(); webSettings.setJavaScriptEnabled(true); mWebView.setWebViewClient(new HelloWebViewClient()); mWebView.setDownloadListener((url, userAgent, contentDisposition, mimeType, contentLength) -> { Uri source = Uri.parse(url); DownloadManager.Request request = new DownloadManager.Request(source); String cookies = CookieManager.getInstance().getCookie(url); request.addRequestHeader("cookie", cookies); request.addRequestHeader("User-Agent", userAgent); request.setDescription("Downloading File..."); request.setTitle(URLUtil.guessFileName(url, contentDisposition, mimeType)); request.allowScanningByMediaScanner(); request.setNotificationVisibility(DownloadManager.Request.VISIBILITY_VISIBLE_NOTIFY_COMPLETED); request.setDestinationInExternalPublicDir(Environment.DIRECTORY_DOWNLOADS, URLUtil.guessFileName(url, contentDisposition, mimeType)); DownloadManager dm = (DownloadManager) getSystemService(Context.DOWNLOAD_SERVICE); dm.enqueue(request); Toast.makeText(this, R.string.downloading, Toast.LENGTH_LONG).show();
-
קטע הקוד שהדגשת למחיקה כולל חלקים חייונים לאפליקציה
אהה הבנתי בדיוק מה צריך לערוך, תודה!
איך אני הופך את זה מקובץ ZIP לקובץ APK בדרך הכי פשוטה?(ככה זה נראה בGITHUB: https://github.com/AshiVered/Android-Whitelist-browser)
אם זה לא המקום לכל השאלות האלה תעירו לי -
אתה לא "הופך" את זה מZIP לAPK.
צריך לדעת לקמפל קוד מקור...
(בנוסף, רשימת האתרים המותרת לא נמצאת בגיטהאב, אותה השארתי אצלי...)לגבי הרשימת אתרים, זה לא בעיה, אפשר למשל לתת לינק לאיזה קובץ גוגל DOCS שבו יש רשימת אתרים, ואת אותה רשימה להוסיף לקובץ JAVA שנקרא MAIN ACTIVITY, את זה נראלי שהבנתי בערך איך עושים (תקן אותי אם אני טועה)
לגבי לקמפל קוד מקור, זה מצריך ידע מאד מעמיק או שיש מדריכים ידודיתיים למשתמש?
-
@Sci כתב בלהורדה | דפדפן מוגן:
לגבי הרשימת אתרים, זה לא בעיה, אפשר למשל לתת לינק לאיזה קובץ גוגל DOCS שבו יש רשימת אתרים, ואת אותה רשימה להוסיף לקובץ JAVA שנקרא MAIN ACTIVITY, את זה נראלי שהבנתי בערך איך עושים (תקן אותי אם אני טועה)
לא הובנתי נכון.
לא שחררתי אותה מסיבותי שלי, בכוונה. -
@Sci האפליקציה תעבוד נהדר, חוץ מהעובדה שרק לאתרים ש אתה תשים בה. כי את הרשימה של האתרים שיש באפליקציה שאני מפרסם, אכן הסתרתי (מסיבותי שלי, ולכל אלה שיודעים לחלץ אותה -אני מבקש לא להפיץ. תודה)
אההה זה לא מפריע לי, אני ישים בעצמי אתרים, הכל בסדר.
רק אני צריך לדעת איך לקמפל קוד מקור.. כמה זה מורכב? יש מדריך פשוט? -
טוב בשעה טובה למדתי איך לקמפל קוד מגיטהאב לאפליקצייה. החלפתי את האתר הראשי ללינק של גוגל דוקס, הוספתי את את אותו לינק גם לרשימת האתרים הלבנה, ונתן לי מסך לבן.
כששיניתי את האתר הראשי סתם, למתמחים טופ הוא פתח אותו מצוין. לא יודע למה לינקים אחרים זה עושה מסך לבן?
-
@Sci כתב בלהורדה | דפדפן מוגן:
טוב בשעה טובה למדתי איך לקמפל קוד מגיטהאב לאפליקצייה. החלפתי את האתר הראשי ללינק של גוגל דוקס, הוספתי את את אותו לינק גם לרשימת האתרים הלבנה, ונתן לי מסך לבן.
כששיניתי את האתר הראשי סתם, למתמחים טופ הוא פתח אותו מצוין. לא יודע למה לינקים אחרים זה עושה מסך לבן?
פתח issue בגיטהאב עם פירוט והצגה של הקוד שלך.