הצטרפו לשרת הדיסקורד של חברי מתמחים טופ!
-
שלום לכולם!!
ברוך ה' הקמתי "שרת" (זה כמו מין קבוצת צ'אטים) ברשת "דיסקורד" (ויקיפדיה - דיסקורד הוא יישום VoIP חינמי שנועד לקהילות משחקי וידאו, המתמחה בתקשורת בין משתמשים באמצעות התכתבות, שיחות וידאו ושיחות שמע בערוץ צ'אט. דיסקורד זמינה למערכות ההפעלה Windows, MacOS, Linux, iOS, Android ו-Xbox One. נכון ליוני 2019, לדיסקורד רשומים מעל ל-250 מיליון משתמשים) עבור משתמשי מתמחים טופ ודומיהם, בקיצור אלו המעוניינים להתדיין ולפתור בעיות ותקלות במחשבים והמסתעף, וללמוד על הנושא מכל כיוון שהוא מכל רמה.
האתר "מתמחים טופ" הוא אתר מעולה!! שאין לי איך להתחיל לתאר עד כמה אני נהנה ממנו ועד כמה אני מעריך את קיומו ואת ההשקעה של מנהליו ויוצריו ובראשם @שמואל היקר. ואני חושב שהוא בנוי ממש בצורה המעולה ביותר לתכליתו! אבל - יש פינה שאותה אין במתמחים וזו הנישה של ההתכתבויות השוטפות, השיח הקולח - בשונה מדיון עיקרי ופורה על נושא מסוים בצורה ממוסדת, ישנם נושאים שבהם היינו מעדיפים מאוד להתכתב בצורה קולחת בצורה של צ'אט אמיתי.
הצאט כאן באתר מצויין בתור עזרה אישית מאחד לשני אבל לא כשרוצים עזרה משותפת מכמה וכמה במהירות צ'אט.לכן פתחתי את הקבוצה בדיסקורד, שזו מין "רשת חברתית" מסוימת, עם המון פונקציות והעיקר התכתבות נוחה במיוחד, מותאמת בעיקר למטרה זו. ותכלית הקבוצה היא למלא את החלל של הצ'אט האישי-קבוצתי בין חברי מתמחים.
אני מקווה שהקבוצה תיבנה על ניקים שרוצים לעזור, לא לדבר על דברים שהם לא מבינים בהם, וכן לדבר על משהו שהם מבינים. הכנסתי כמה וכמה שדרוגים על פני הבסיס של הערוץ דיסקורד הרגיל, ואני חושב שאפשר ממש להפיק תועלת מהפלטפורמה הנ"ל. בעיקר לנו משתמשי נטפרי-ודומיו.
אוקיי אז להסבר פרקטי יותר:
להצטרפות לערוץ תצטרכו להיכנס לקישור דלהלן:
https://discord.gg/Y6yUEUA
הקישור הנ"ל הוא קישור הצטרפות כלומר- אתם לא נכנסים דרכו אחרי שכבר נרשמתם. רק בשביל ההרשמה תצטרכו להיכנס דרך זה, לאחר שתהיו רשומים היכנסו לדיסקורד דרך הכניסה הרגילה - discordapp.com ולאחרמ"כ login. שימו לב, בכניסה לאתר דיסקורד מדפדפן, בדרך כלל מורגשת איטיות אבל יש לדעת שזה רק בכניסה, אחרי זה הכל רץ חלק.ההרשמה רגילה - תצטרכו לבחור שם משתמש (ניק) לעשות חשבון - מייל וסיסמה, אולי יידרשו ממכם אימות קאפצ'ה שאתם לא רובוט, וייתכן שתידרשו לאמת את המייל (תבחרו במייל, אל תבחרו בטלפון אם אין לכם SMS). בדקו בתיבת המייל שלא הגיעה הודעת אימות מדיסקורד.
זהו!! אתם רשומים! כעת היכנסו ל"שרת" (קבוצה) chv's public (שזה הקבוצה שלנו) והתחילו להתכתב\לבחון את המערכת החדשה. מקווה שתהנו!
מקווה מאוד שייצא מהדבר הזה רק טוב, וכולנו נועיל אחד לשני בדרך הכי נוחה. מחכה לכם שם.
@chv
(למותר לציין שלכל בעיה בנושא, אפשר לפנות אליי כאן או בדיסקורד. עדיף בדיסקורד כמובן..) -
שימו לב היטב הקישור כאן הוא רק להרשמה אם כבר נרשמתם ותיכנסו בקישור הזה שוב, זה רק ייצור לכם עוד ועוד חשבונות בדיסקורד.
נרשמתם? אתם נכנסים דרך discordapp.com ועושים login נורמלי עם המייל והסיסמה שהגדרתם. -
@chv
אני כבר רשום איזה חודש ואני לא הצלחתי למצוא אף קבוצה אולי תוכל להסביר לי איך עושים את זה -
@יעקב-מ-פינס איך קראת לעצמך בדיסקורד?
-
@יעקב-מ-פינס לא יודע
אצלי אתה לא נמצא
תנסה להיכנס לקישור הצטרפות שיש בהודעה למעלה
חוץ מזה אני לא יודע יך לעזור לך
תבדוק אולי במייל - הודעת אימות