בעיה | עשיתי עדכון למחשב ועכשיו הוא מבקש מפתח שיחזור ואין לי מושג מהו
-
@ssshmuel זה נראה שהדיסק קשיח מוגן עם ביטלוקר, אם אתה עשית את זה אמור להיות לך קוד. מעבר לזה אני לא מבין
-
@dfhzrhree לאיפה ?
-
@dfhzrhree לאיפה ?
-
@dfhzrhree מפתחות שחזור של BitLocker
אין לך מפתחות שחזור של BitLocker שהועלו לחשבון Microsoft שלך.הערה: אם מישהו אחר עזר לך להגדיר את המחשב, מפתחות BitLocker שאתה מחפש עשויים להיות בחשבון שלו.
זה מה שהוא כותב לי -
@dfhzrhree מפתחות שחזור של BitLocker
אין לך מפתחות שחזור של BitLocker שהועלו לחשבון Microsoft שלך.הערה: אם מישהו אחר עזר לך להגדיר את המחשב, מפתחות BitLocker שאתה מחפש עשויים להיות בחשבון שלו.
זה מה שהוא כותב לי@ssshmuel כתב בבעיה | עשיתי עדכון למחשב ועכשיו הוא מבקש מפתח שיחזור ואין לי מושג מהו:
אם מישהו אחר עזר לך להגדיר את המחשב,
- נו מישו עזר לך ?
- מה הדגם של המחשב ?
-
@ssshmuel כתב בבעיה | עשיתי עדכון למחשב ועכשיו הוא מבקש מפתח שיחזור ואין לי מושג מהו:
אם מישהו אחר עזר לך להגדיר את המחשב,
- נו מישו עזר לך ?
- מה הדגם של המחשב ?
@משחזר-מידע כן אני התקנתי את הוינדוס לבד ופרצתי אותו כך שאין לי את החשבון של החשבון
-
@משחזר-מידע כן אני התקנתי את הוינדוס לבד ופרצתי אותו כך שאין לי את החשבון של החשבון
@משחזר-מידע כתב בבעיה | עשיתי עדכון למחשב ועכשיו הוא מבקש מפתח שיחזור ואין לי מושג מהו:
- מה הדגם של המחשב ?
@ssshmuel כתב בבעיה | עשיתי עדכון למחשב ועכשיו הוא מבקש מפתח שיחזור ואין לי מושג מהו:
שאין לי את החשבון של החשבון
לא ייצרת חשבון בmicrosoft?
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות