בקשת מידע | יש דרך להפעיל יציאת USB שהפסיק לפעול, מבלי איתחול למחשב?
-
מידי פעם קורה לי שיציאות USB מפסיקות לפעול
[אני מחבר אונקי, וה'מחשב שלי' לא מזהה כלום, בכל היציאות].
אני מבצע איתחול וזה מסתדר.
[איתחול האקספלורר של וינדוס בלבד - לא פותר את הבעיה].
השאלה שלי היא -
יש דרך לאתחל את יציאות היואסבי מבלי לאתחל את המחשב?@דוכי להשערתי זו איזו שהיא בעיה במגעים הפיזיים, ואחרי כל ניתוק צריך לאתחל כדי שהמכשיר יזכר מה מחובר אליו באותו הרגע...
רק השערה!
כמובן לא עניתי לגבי איתחול/רענון היציאות בלי איתחול כללי, כי אין לי תשובה, אבל אם תצליח לבדוק את מה שאמרתי - יתכן ולא תצטרך תשובה לזה... -
מידי פעם קורה לי שיציאות USB מפסיקות לפעול
[אני מחבר אונקי, וה'מחשב שלי' לא מזהה כלום, בכל היציאות].
אני מבצע איתחול וזה מסתדר.
[איתחול האקספלורר של וינדוס בלבד - לא פותר את הבעיה].
השאלה שלי היא -
יש דרך לאתחל את יציאות היואסבי מבלי לאתחל את המחשב?@דוכי כתב בבקשת מידע | יש דרך להפעיל יציאת USB שהפסיק לפעול, מבלי איתחול למחשב?:
יש דרך לאתחל את יציאות היואסבי מבלי לאתחל את המחשב?
Devcon
-
@דוכי להשערתי זו איזו שהיא בעיה במגעים הפיזיים, ואחרי כל ניתוק צריך לאתחל כדי שהמכשיר יזכר מה מחובר אליו באותו הרגע...
רק השערה!
כמובן לא עניתי לגבי איתחול/רענון היציאות בלי איתחול כללי, כי אין לי תשובה, אבל אם תצליח לבדוק את מה שאמרתי - יתכן ולא תצטרך תשובה לזה...@dfhzrhree לא כל כך נראה לי בעיה פיזית, כי אם מדובר לדוגמא בנגן - הוא יטעין אותו, אך לא יזהה אותו ב'מחשב שלי'.
-
@דוכי כתב בבקשת מידע | יש דרך להפעיל יציאת USB שהפסיק לפעול, מבלי איתחול למחשב?:
Devcon
@משחזר-מידע כתב בבקשת מידע | יש דרך להפעיל יציאת USB שהפסיק לפעול, מבלי איתחול למחשב?:
@דוכי כתב בבקשת מידע | יש דרך להפעיל יציאת USB שהפסיק לפעול, מבלי איתחול למחשב?:
Devcon
אם כבר חידה, אז עם פתרונות לפחות ב'כתב הפוך...'
חיפוש בגוגל שולח אותי אל עולם הדבקים...
-
@משחזר-מידע כתב בבקשת מידע | יש דרך להפעיל יציאת USB שהפסיק לפעול, מבלי איתחול למחשב?:
Devcon
אם כבר חידה, אז עם פתרונות לפחות ב'כתב הפוך...'
חיפוש בגוגל שולח אותי אל עולם הדבקים...
-
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | יש דרך להפעיל יציאת USB שהפסיק לפעול, מבלי איתחול למחשב?:
אנסה לבדוק בפעם הבאה שאתקל בבעיה. כעת אני אחרי הפעלת המחשב מחדש, והענין כאמור הסתדר. תודה
-
@dfhzrhree כעת זה קרה לי שוב, אבל אני חושב שהתוכנה הזו [שרצה עם פקודות] מידי מורכבת בשבילי...
אם יש למישהו עדיין פתרון אחר - אשמח.
-
@dfhzrhree כעת זה קרה לי שוב, אבל אני חושב שהתוכנה הזו [שרצה עם פקודות] מידי מורכבת בשבילי...
אם יש למישהו עדיין פתרון אחר - אשמח.
@דוכי דרך מנהל ההתקנים תסיר את הדייבר ותחזיר
-
@דוכי דרך מנהל ההתקנים תסיר את הדייבר ותחזיר
@משחזר-מידע
אגב, חשוב להדגיש -
כל החיבורים של היואסבי [קדמיים ואחוריים] מפסיקים לזהות נגן / אונקי וכו'.
עוד נקודה -
מה שכבר מחובר - מזוהה, רק אם אחבר התקן חדש - הוא לא יזוהה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות