דרוש מידע | קניית נגן אנדרואיד - לא מחו"ל
-
@חיים-ששואף
ביאסת
יש לזה פתרון?
אולי להתקין לבד?! -
@davidros אני גם חשבתי שזה יפריע אבל כשיש לך אוזניות בלוטוס טובות אתה משתמש רק בהם
לדעתי שווה, ודאי במחיר הזה
לא נראה שיש נגן כלשהו עם כזה מפרט
לדוגמא באולטרה מקס שהיה לי הוא זכר ב"אחרונות" רק שלוש אפליקציות ולא תמיד הוא הצליח לפתוח מאיפה שהוא אחז כך שאם העתקתי קבצים לא יכולתי לעשות כלום במקביל
בסויס 7 הוא זכר נראה לי את כל האפליקציות שהיו מותקנות -
@חיים-ששואף כתב בדרוש מידע | קניית נגן אנדרואיד - לא מחו"ל:
@davidros כתב בדרוש מידע | קניית נגן אנדרואיד - לא מחו"ל:
(בארץ!)
למה דווקא בארץ?
ע"פ שאלה זו אני אמליץ על מכשיר ממש ממש ממש מוצלח. מניסיוני וניסיון חבריי. (הזמנתי בחודשים האחרונים כמעט 10 כאלו...) אלא שזה מאמזון:
https://www.amazon.com/dp/B07X8V9B8J?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
ממליץ ממליץ ממליץ. -
@לוי-ק כתב בדרוש מידע | קניית נגן אנדרואיד - לא מחו"ל:
(בארץ!)
למה דווקא בארץ?
ע"פ שאלה זו אני אמליץ על מכשיר ממש ממש ממש מוצלח. מניסיוני וניסיון חבריי. (הזמנתי בחודשים האחרונים כמעט 10 כאלו...) אלא שזה מאמזון:
ממליץ ממליץ ממליץ.המוצר אזל מהמלאי
-
@לוי-ק חוצמיזה שבחוות דעת על המוצר ממש לא ממליצים עליו
תקרא חוות דעת משם ותאמר מה דעתך. בחיי לא ראיתי כזה חוות דעת מעליבה:ביקורות מובילות מ- ארצות הברית
זאכרי
1.0 מתוך 5 כוכבים הדבר הזה הוא ערימה ענקית של זבל.
נבדק בארצות הברית עַל 28 באפריל 2020
רכישה מאומתת
אין שום דבר על מוצר זה כי הוא אפילו מרחוק טוב או שימושי גם אם כבר היו לך את הציפיות הנמוכות ביותר. רק כדי לשים את זה בפרספקטיבה, iPod Touch דור 1 שנפל על הרצפה 50+ פעמים, נדרס על ידי משאית שנשאה 5000 פאונד של עץ, ונפגע עם פטיש מתפקד טוב יותר מאשר חתיכת זבל זה.שמע הרמקול נשמע טוב בערך כמו מכשיר קשר מהדור הראשון עם הפרעות. אם הייתי צריך לבחור בין להיות חירש או להקשיב לדברים דרך הדובר הזה, הייתי בוחר ללכת חירש.
חיי הסוללה של המוצר הם ישר שקר. התיאור של אמזון אומר שאתה יכול "ליהנות ממוזיקה של 30 שעות ללא הפרעה" אשר, לא רק שהיא שקרית לחלוטין, אלא גם שגויה מבחינה דקדוקית שהייתה צריכה להיות דגל אדום עבורי לפני שקניתי את המוצר מלכתחילה. חיי הסוללה אפילו לא נמשכים 15 שעות בזמן שהיא במצב "כיבוי".
האחסון למרות שאינו פרסום כוזב מבחינה טכנית, הוא בלתי מוחשי מבחינה מציאותית. אמנם ניתן לאחסן קבצים בשווי של עד 8 GB, אך הכנסת קבצים בשווי של יותר מכמה GB לתוכה גורמת למעבד להתמוסס לחלוטין והמוצר כולו מפסיק לתפקד. אני אכנס יותר לעומק על זה מאוחר יותר.
עכשיו בואו נסתכל על הפונקציונליות של הפריט. פונקציית רדיו ה-FM, שכבר מוטלת בספק מדוע ייעשה בה שימוש, פשוט לא מתחברת לאף אחת מהתחנות המעטות שלכאורה היא יכולה להתחבר אליהן. פונקציית ההקלטה קרסה בכל פעם שניסיתי לטעון אותה. את פונקציית הספר האלקטרוני לא יכולתי לבדוק מכיוון שהעברת קבצים היא תהומית לחלוטין בפריט זה. לפונקציית שעון העצר יש כל כך הרבה השהיית קלט שהיא מדהימה. המחשבון הוא מחשבון ארבע פונקציות, מה שאומר שהוא יכול לעשות רק חשבון בסיסי (המתמטיקה שאתה לומד בערך בין הגילאים 5-7) וגם אז נראה שהוא לא עושה את המתמטיקה נכון. אפילו לא טרחתי עם פונקציית לוח השנה או התמונות כי נמאס לי לנסות לגרום למכונה להידלק. הפונקציה eDictionary אינה גמורה ואין לה הגדרות למילים או דרכים להשיג את ההגדרה של מילים כלומר היא חסרת תועלת.
פונקציית הקבצים כל כך גרועה שאני נותן לה פסקה משלה. לא רק שהוא לא משרת שום מטרה במכשיר מסוג זה, אלא שהוא גם נכשל באופן דרסטי בכל מטרה שיכולה להיות לו. יש לו ממשק דומה לכלי קובץ המחשב הממוצע שלך וזה בסדר. עם זאת, אין פונקציה לחפש קובץ ספציפי אז אתה צריך לחפור בכל דבר אחד אחד כדי לנסות למצוא את מה שאתה מחפש. אחרי שאתה סוף סוף מוצא את הקובץ שלך, מה אתה רוצה לעשות עם זה בדיוק?
רוצה להעביר אותו לתיקיה אחרת? לא, הפונקציה הזו לא עובדת.
מה לגבי מחיקת קבצים? אל תצחיקו אותי שגם זה לא עובד.
ובכן אני יכול לפחות להציג את הקובץ? לעזאזל לא, אתה חושב שזה מוצר שימושי?
ובכן, אם אני לא יכול לעשות אף אחד מאלה, מה אני יכול לעשות עם זה? כלום.
פונקציית הקבצים היא חסרת ערך לחלוטין בדיוק כמו כל דבר אחר.לבסוף אנחנו על הפונקציה הסופית, פונקציית ההגדרות. זו הפונקציה שבאמת עובדת אבל יש גם חוסר בדברים שאפשר לעשות איתה מלכתחילה. הפונקציות שיש לך גישה אליהן משנות את התאריך והשעה, התאמת בהירות המסך, הפעלה או כיבוי של פונקציית השינה/כיבוי האוטומטית, עיצוב האחסון ואיפוס להגדרות היצרן. הפונקציות פועלות כמתוכנן (אני חושב) אבל המכונה גם אוהבת להחזיר את השינויים שלך בכוחות עצמה לאחר זמן מה, כך שכל מה ששינית נעלם.
עכשיו, כשכל הדברים הרעים האלה נגמרו, בואו נעלה על דברים גרועים יותר.
בנוסף לכל הפונקציות האקראיות חסרות התועלת שיש לדבר הזה להציע, המכונה פשוט לא יכולה לעבד את כל הזבל שהיא התקינה. המעבד צריך לעבוד קשה באופן אבסורדי רק כדי לנשום. המעבד הוא בדיחה מוחלטת של פיסת חומרה שגורמת לחומרה של מכונות מלפני 50 שנה להיראות טוב. ללא תוספת של קבצים משלך, המוצר פועל במהירות של מחשב נייד ישן מ 2010. זה לא איטי בצורה מעצבנת אבל זה איטי יותר ממה שאני מעדיף (בערך חצי שנייה עד שנייה שלמה של עיכוב). ברגע שאתה מוסיף קבצים משלך, זה המקום שבו הכל מתפרק לחלוטין. הוספתי רק כ-3 ג'יגה-בייט של נתונים, שזה אפילו לא חצי מהקיבולת שהמוצר מקבל וכל העניין האט באופן דרמטי. זה עבר מעיכוב של 0.5-1.0 שניות לעיכוב של 12 שניות. אפילו מעבדי המחשב הוותיקים ביותר פועלים מהר יותר מזה גם כאשר הם בקיבולת של 100%.תאמין לי, זה עדיין נהיה יותר גרוע.
אז קניתי גם כרטיס מיקרו SD של 128 GB (הם קוראים לזה כרטיס TF בתיאור שהוא רק השם הישן של מיקרו SD) כדי להוסיף אחסון נוסף כי יש לי 50 + GB של מוסיקה שרציתי לאחסן. עכשיו אני אתן סקירה מהירה של איך כרטיסי מיקרו SD משמשים בדרך כלל כי זה קשור לבעיות המתעוררות עם מוצר זה. בדרך כלל כאשר אתה מכניס כרטיס מיקרו SD למכשיר, אתה יכול להכניס קבצים לכרטיס המיקרו SD באמצעות המוצר. מוצר זה עם זאת, דורש ממך לשים קבצים לתוך כרטיס מיקרו SD לפני שאתה מכניס אותו לתוך המכשיר ויש גם חוסר הוראה עבור זה מלכתחילה. אז ביליתי 4 שעות טובות בניסיון להבין מה אני עושה לא בסדר עד שלקוח אחר אמר לי מה הוא עשה. זוכרים בפסקה האחרונה איך ציינתי שהמוצר רץ לאט באופן אבסורדי עם אחסון של 3 GB? ובכן היו לי 11 GB כאשר בדקתי את כרטיס המיקרו SD שלי ולא רק שהמוצר הפסיק לעבוד לחלוטין (לא הופתעתי בכלל כשזה קרה), הוא גם השחית את כרטיס המיקרו SD שלי והייתי צריך לתקן אותו.המוצר הזה כל כך נורא שלא הייתי ממליץ עליו לאף אדם. הייתי מדרג את 0 הכוכבים האלה אם הייתי יכול כי זה לא ראוי אפילו לכוכב אחד. אם הייתי יוטיובר שנאבק כלכלית והם הציעו לי חסות לסרטון בודד למשך 30 שניות, אפילו לא הייתי לוקח את זה אלא אם כן זה היה 6 דמויות ומעלה. עד כדי כך המוצר הזה נורא.
קראו פחות
245 אנשים מצאו ביקורת זאת כמסייעת
מועילה
דווח על שימוש לרעה -
@דוד-הצהוב יכול להיות שבדיוק הוא נפל על מוצר לא תקין
בהזמנות באינטרנט זה יכול להשתנות ממכשיר למכשיר -
@דוד-הצהוב עצם זה שאזל מהמלאי מראה על משהו...
עכ"פ אני מכיר המון חבר'ה שהזמינו זאת ומרוצים מאוד. האמת היא שהם מרוצים יותר מזה שיש לאמפי אפשרות לקריאת פידיאף כך שהוא משמש כקינדל טוב מאוד עם מגע מעולה, אבל גם אני ממש חושב שלא נכון לסמוך כך על תגובה יחידה... -
@משהקפלן כתב בדרוש מידע | קניית נגן אנדרואיד - לא מחו"ל:
עצם זה שאזל מהמלאי מראה על משהו...
זה גם יכול להראות ההיפך בדיוק, שאמזון חייבו אותם להסיר את המוצר, עקב תלונות עליו......
זהו שלא. מניסיון - כנ"ל
-
@דוד-הצהוב כתב בדרוש מידע | קניית נגן אנדרואיד - לא מחו"ל:
(בארץ!)
למה דווקא בארץ?
ממליץ ממליץ ממליץ.המוצר אזל מהמלאי
אגב, היכן ראית שהוא אזל מהמלאי?..