החלפת תמונת רקע במכשיר יאנג כשר לחלוטין
-
@avramk100 אין לי מושג איך זה קשור לadb בכלל.
וגם אני לא מכיר את היאנג הכשר אז גם אני כלל לא מבין למה אי אפשר פשוט להיכנס לגלריה ולהגדיר תמונה שאתה רוצה כתמונת רקע?
תעביר תמונה מהמחשב למכשיר, כנס לגלריה ותגדיר כתמונת רקע, זה לא אפשרי? -
@avramk100
נשארים (עצובים) עם התמונה של מאושר -
@יעקב-מ-פינס לא! נשארים עצובים יש אפשרות להתקין אפליקציות על המכשיר שלך דרך תוכנה ADB שצרין להתקין אותו על המחשב ואז להתקין דרייברים שזה אומר מנהל התקנים של הפלאפון ואז אתה יכול להתקין אפליקציות על הפלאפון וגם גלריה וא תוכל לשנות תמונת רקע ולהחליף את התמונה של המאושר ולהשאר מפסוט!!!!!!!!!!!11
-
@מוטי-ברנד
יש לך את הדריברים??
אני יש לי כמה איזה דריבר צריך?? -
@יעקב-מ-פינס אני כתבתי הסבר שלם בפורום תחפש "בלוטוס לסמסונג יאנג " ושמה יש הסבר שלם מה לעשות בהצלחה! העיקר שתהיה מאושר!!!!!!!
-
@מוטי-ברנד אמר בהחלפת תמונת רקע במכשיר יאנג כשר לחלוטין:
@יעקב-מ-פינס לא! נשארים עצובים יש אפשרות להתקין אפליקציות על המכשיר שלך דרך תוכנה ADB שצרין להתקין אותו על המחשב ואז להתקין דרייברים שזה אומר מנהל התקנים של הפלאפון ואז אתה יכול להתקין אפליקציות על הפלאפון וגם גלריה וא תוכל לשנות תמונת רקע ולהחליף את התמונה של המאושר ולהשאר מפסוט!!!!!!!!!!!11
תוכל לפרט בבקשה?
אני מעוניין לדעת כיצד בדיוק עושים זאת והאם זה ניתן גם במכשיר כשר לחלוטין שלא נכנס למצב הורדה?! -
תתקשר אלי אני יסביר לך בדיוק מה לעשות 0527661381
או שהסברתי פה בפורום או שאחרים הסבירו פה תנסה לחפשכדאי לך לערוך את ההודעה ולמחוק את המספר
מנסיון... -
@MGM-IVR למה למחוק?
כי עוד שלוש שנים תקבל פלאפון ממישהו שרוצה לדעת איך מתקינים אפליקציות על יאנג כשר....
ככה זה ...
אנשים לא כל כך מתחשבים
טלפון תמסור רק בצאט ולא בפומבי -
@avramk100 אם זה אין לי בעיה!!!!!!!! אם אני יכול לעזור לאחרים בשמחה הרי על זה הוקם כל הפורום!!!!!!!!!!
כל הכבוד!!
ראוי להוקרה!
@MGM-IVR אני מבין אותך IVR זה באמת נושא מתבקש.. -
@avramk100 אם זה אין לי בעיה!!!!!!!! אם אני יכול לעזור לאחרים בשמחה הרי על זה הוקם כל הפורום!!!!!!!!!!
בכיף
זה בשבילך
בסוף במי זה פון יהיה כתוב מוטי ברנדר ממתמחים טופ... -
@MGM-IVR אמר בהחלפת תמונת רקע במכשיר יאנג כשר לחלוטין:
בכיף
זה בשבילך
בסוף במי זה פון יהיה כתוב מוטי ברנדר ממתמחים טופ...לסדר לך?