עדכוני וינדוס
-
@יוסי-מחשבים וינדוס כותב לי כל הזמן לבצע הפעלה מחדש לעידכונים ואז בסוף אחרי שאני מפעיל הוא כותב לי שלא הצליח להשלים את העידכונים ומבטל שינוים איך טני מסדר את זה?
-
תוריד את הכלי הזה:
חסימת עדכוני ווינדוס.zip- תחלץ ותפעיל
- בחר ב"בטל שירות" ולחץ על "החל עכשיו" (השאר את חלון הכלי פתוח)
- כנס לנתיב הזה: C:\Windows\SoftwareDistribution
- מחק את כל התיקיות והקבצים שם (בהודעות האזהרה סמן את "עשה זאת..." ולחץ על "המשך")
- חזור לכלי הנ"ל וסמן את "אפשר שירות" ולחץ על "החל עכשיו"
- הפעל את המחשב מחדש
- כנס להגדרות>עדכון ואבטחה>לחץ על "בדוק אם קיימים עדכונים"
- המתן לסיום הפעולה ואל תכבה את המחשב עד שתדרש לכך
-
תוריד את הכלי הזה:
חסימת עדכוני ווינדוס.zip- תחלץ ותפעיל
- בחר ב"בטל שירות" ולחץ על "החל עכשיו" (השאר את חלון הכלי פתוח)
- כנס לנתיב הזה: C:\Windows\SoftwareDistribution
- מחק את כל התיקיות והקבצים שם (בהודעות האזהרה סמן את "עשה זאת..." ולחץ על "המשך")
- חזור לכלי הנ"ל וסמן את "אפשר שירות" ולחץ על "החל עכשיו"
- הפעל את המחשב מחדש
- כנס להגדרות>עדכון ואבטחה>לחץ על "בדוק אם קיימים עדכונים"
- המתן לסיום הפעולה ואל תכבה את המחשב עד שתדרש לכך
-
@יוסי-מחשבים @ארי
אם זה חסימה של נטפרי יש להיכנס להגדת ה DNS ולהגדירו על 3.3.3.3@קריקטורה אמר בעדכוני וינדוס:
@יוסי-מחשבים @ארי
אם זה חסימה של נטפרי יש להיכנס להגדת ה DNS ולהגדירו על 3.3.3.3איך יכול להיות שזה חסימה של נטפרי אם העדכון ירד וכל הבעיה זה בהתקנה ולא בהורדה?
-
@קריקטורה אמר בעדכוני וינדוס:
@יוסי-מחשבים @ארי
אם זה חסימה של נטפרי יש להיכנס להגדת ה DNS ולהגדירו על 3.3.3.3איך יכול להיות שזה חסימה של נטפרי אם העדכון ירד וכל הבעיה זה בהתקנה ולא בהורדה?
@יוסי-מחשבים
א. כמה שידוע לי וכפי שאפשר לראות בפורום נטפרי שחברות התקשורת חוסמות את העדכונים שההגדרה הנ"ל פותחת זאת.
ב. מאיפה אתה לוקח שזה בעיה בהתקנה ולא בהורדה? -
@יוסי-מחשבים @ארי
אם זה חסימה של נטפרי יש להיכנס להגדת ה DNS ולהגדירו על 3.3.3.3@קריקטורה אמר בעדכוני וינדוס:
@יוסי-מחשבים @ארי
אם זה חסימה של נטפרי יש להיכנס להגדת ה DNS ולהגדירו על 3.3.3.3זה בפרטנר שאר החברות יש שצריך להתקשר לחברה שיפתחו
-
@יוסי-מחשבים
א. כמה שידוע לי וכפי שאפשר לראות בפורום נטפרי שחברות התקשורת חוסמות את העדכונים שההגדרה הנ"ל פותחת זאת.
ב. מאיפה אתה לוקח שזה בעיה בהתקנה ולא בהורדה?@קריקטורה אמר בעדכוני וינדוס:
ב. מאיפה אתה לוקח שזה בעיה בהתקנה ולא בהורדה?
תקרא את תיאור הבעיה
המחשב דורש הפעלה מחדש רק לאחר סיום הורדת העדכונים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות