בירור | פקודת אקסל לרישום התאריך הנוכחי
-
מי שיכול לעזור לי למצוא (עדיף ע"י הקלטה ולא כתיבה פיזית בקוד) פקודה לרשום את השעה הנוכחית בקובץ אקסל, כדי שבהפעלת המאקרו הוא יכניס את השעה למקום הרצוי (ולא ע"י קונטרול שיפט נקודותיים כי זה מכניס את השעה של הקלטת המאקרו...), אשמח מאוד.
יש נוסחה כזאת לתאריך, ולא מצאתי כזאת לשעה.
וכל הלימוד תורה שיתרבה מחמת זה שייך גם לעוזרים והמסייעים. -
@ישעיהו-כץ יש נוסחה שגורמת שכל פעם שאתה פותח את האקסל - יתעדכן מחדש.
השאלה האם זה טוב לך -
@צדיק-וטוב-לו-0 לא, כי אני מכין קובץ שמירת סדרים שבלחיצה על מאקרו הוא עובר לקוביה של אותו יום ורושם שעת כניסה לכולל, מה שמצריך רישום מאפס ולא עדכון למשהו קיים.
-
@ישעיהו-כץ כתב בבירור | פקודת אקסל לרישום התאריך הנוכחי:
@צדיק-וטוב-לו-0 לא, כי אני מכין קובץ שמירת סדרים שבלחיצה על מאקרו הוא עובר לקוביה של אותו יום ורושם שעת כניסה לכולל, מה שמצריך רישום מאפס ולא עדכון למשהו קיים.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 לא, כי הדגשתי שהפקודה הרשומה שם (קונטרול שיפט נקודותיים) מוסיף במאקרו את השעה "09:47", ולא את ה"נוכחי", כך שבהפעלת המאקרו עולה השעה ההיא ולא השעה הנוכחית.
-
@ישעיהו-כץ
כל פעם שאתה רוצה להוסיף שעה, אתה לוחץ על קונטרול נקודתיים, וזה כותב את השעה העכשוית.
אתה סה"כ צריך מאקרו שיעבור לקוביה של היום, וילחץ את הנוסחה הזאת. -
@צדיק-וטוב-לו-0 אבל זה לא ככה!!
הקלטתי עכשיו במאקרו ורשום בתוכו את השעה שהזנתי ולא הקלטת הפעולות -
תשתמש בפונקצית הזמן של VBA
להצגת השעה נקודותיים והדקה זה הקוד:ActiveSheet.Range("כתובת התא").Value = Hour(Now) & ":" & Minute (Now)
@ישעיהו-כץ כתב בבירור | פקודת אקסל לרישום התאריך הנוכחי:עדיף ע"י הקלטה ולא כתיבה פיזית בקוד
למה מה יש?