בעיה | clone (שיבוט) למערכת הפעלה על גבי דיסק קשיח חיצוני והפעלת המחשב דרך הקשיח... לא מצליח
-
עשיתי שיבוט למערכת ההפעלה שלי דרך אחת התוכנות שמיעודות לכך... עשיתי את השיבוט על גבי SSD נייד של סאן דיסק...
הרעיון הוא שאני רוצה שבמקרה של בעיה במחשב שתהיה לי אפשרות פשוט לחבר את הSSD הנייד ולהפעיל את המחשב דרכו...
כשאני מנסה לעשות זאת המערכת אכן מתחילה לעלות, אבל לפני שאני מגיע למסך הכניסה של ווינדוס אני מקבל מסך כחול...
יש למישהו רעיון איך אפשר להתגבר על הבעיה?
26/10/22 עדכון:
מתברר שאם אני מחבר את הSSD החיצוני למחשב אחר ומעלה ממנו את ווינדוס זה עובד מעולה... רק במחשב הספציפי שממנו עשיתי את הCLONE אני נתקל בשגיאה הזאת..
נ.ב. מצורף תמונה של המסך כחול
-
@itzik429 כתב בבעיה | clone (שיבוט) למערכת הפעלה על גבי דיסק קשיח חיצוני והפעלת המחשב דרך הקשיח... לא מצליח:
ההפעלה שלי דרך אחת התוכנות שמיעודות לכך...
לא בטוח בכלל
-
@משחזר-מידע כתב בבעיה | clone (שיבוט) למערכת הפעלה על גבי דיסק קשיח חיצוני והפעלת המחשב דרך הקשיח... לא מצליח:
@itzik429 כתב בבעיה | clone (שיבוט) למערכת הפעלה על גבי דיסק קשיח חיצוני והפעלת המחשב דרך הקשיח... לא מצליח:
ההפעלה שלי דרך אחת התוכנות שמיעודות לכך...
לא בטוח בכלל
מהההה?
-
@itzik429
@משחזר-מידע
תודה לכל העוזרים
בסוף הצלחתי למצוא בפורומים נידחים את הפתרון לבעיה... ואני שם את זה פה לתועלת כולם...
הבעיה נגרמת (עד כמה שהצלחתי להבין) מכך שהדרייברים של usb3 לא נטענים מספיק מוקדם כשמערכת ההפעלה עולה ולכן מופיעה השגיאה (כי הכונן מחובר ליציאת usb3 כמובן)
הפתרון הוא שינוי הגדרות ברגיסטרי...
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\HardwareConfig\Current\BootDriverFlagsשם צריך לשנות מ0 ל28 (בערך הדצימלי)
מצורף הקישור לפורום שבו מצאתי את הפתרון
פהבהצלחה לכולם