בירור | קישור באקסל
-
-
@הלי כתב בבירור | קישור באקסל:
יש לי אקסל שבכל שורה יש נוסחה והתוצאה של הנוסחה זה טקסט שבעצם אמור להיות קישור לדף באינטרנט אבל היות ומדובר בנוסחה אז האקסל מראה אותו כטקסט אז השאלה שלי היא אייך אני עושה שבלחיצה על התוצאה אני יעבור לקישור כמו קישור רגיל באקסל.
אשמח לשמוע ממי שיכול לעזור.זה קישור לדף ספציפי או לחיפוש של התוצאה?
כי אם לדף אז למה לא להשתמש בקישור רגיל? -
@MERS ברור שמדובר בתוצאה של הנוסחה אחרת זה לא היה כזה מסובך
אגב אם היה לי אקסל עם טקסט פשוט שזה קישורים היה יותר קל?(להפוך את זה לקישור)
במחשבה שניה זה לא ממש קישורים רק פקודות שמבצעות משהו כשנכנסים אליהם כקישור אז אם יש דרך להריץ את כל הטור בבת אחת היה עדיף. -
@למה-מה-קרה ואיפה אני מוסיף את זה?
-
@למה-מה-קרה כאילו שווה לתא שליד שווה
HYPERLINK
לצורך העניין אם התא ליד זה
E1
אז ככה=E1=HYPERLINK
ואגב אני ינסה להסביר בקיצור איך האקסל נראה יש נתונים בתאים בכל שורה והתוצאה זה פקודה המופעלת כקישור ואני רוצה להפעיל בלחיצה.
מקווה שהבנת -
@למה-מה-קרה עשיתי את זה וזה פשוט מדהים (הייתי נותן לך לייק אבל אין לי מספיק מוניטין אז )
אגב איך עושים נוסחה שהתוצאה תהיה טקסט עם ירידת שורה באמצע הטקסט(בתוך התא)
ועוד שאלה איך עושים שהוא יכניס לתוך תא אחד את כל התוכן של השורה ביחד(עם & ולא +)
נ.ב. אני מעונין לבצע את שתי הפעולות האחרונות יחד(כל השורות בתא אחד עם מעבר שורה ביניהם)אבל לא רק כאילו אני צריך לדעת איך עושים כל אחד בנפרד ואת שתיהם יחדלעשות העתק הדבק לשורת הנוסחה אני יודע אבל אני מעונין שזה יוכל להשתנות אוטומטי -
אגב איך עושים נוסחה שהתוצאה תהיה טקסט עם ירידת שורה באמצע הטקסט(בתוך התא)
יש את זה:
CHAR(10)
למשל ככה
=concat(a1,CHAR(10),a2)
ולהגדיר גלישת טקסט
ועוד שאלה איך עושים שהוא יכניס לתוך תא אחד את כל התוכן של השורה ביחד(עם & ולא +)
לא הבנתי אשמח לפירוט
-
@למה-מה-קרה אני לא הבנתי למה מיועד הקוד שהבאת ואני התכוונתי לקחת לצורך העניין את כל מה שיש בטור L ולהכניס לתא אחד (לעשות+ זה משהו קל אבל אני צריך תוכן)
ואני רוצה גם בלי קשר להוסיף מעבר שורה בתוך הטקסט בין כל מה שהיה בכל שורה כאילו להכניס את מה שיש בשורה 1 ו2 ו3 לתוך תא אחד אבל עם מעברי שורה בין כל שורה ושורה.
מקווה שהסברתי מספיק. -
@הלי
בשביל להכניס את כל עמודה L בתוך A1:=concat(l:l)
בשביל ירידת שורה יש את זה:
char(10)
אני לא מכיר אפשרות לחבר את שתי הנוסחאות שהבאתי
חוץ מהאפשרות להכניס אחד אחד כך:=concat(l1,CHAR(10),l2)
שזה גם מביא את כולם לתא אחד וגם מוריד שורה בין תא לתא
תכתוב אם לזה הכוונה
-
@למה-מה-קרה בגדול זה הכוונה אבל בנוגע לזה שאפשר להכניס רק אחד אחד אני חושב שאפשר להתמודד על ידי הכנסת
l1
לתוך תא לצורך העניין M1 (ללא שווה)
ובתא ליד (N1)להכניס=M1&",CHAR(10),"
ולמרוח עד הסוף ואז להכניס
לתוך תא כלשהוא=concat(l:l)
ואז להכניס בתא אחר
="concat("&A1&")"
ואת התוצאה להכניס בתא אחר תענה לי אם אני צודק.
אגב בנוגע לפקודה האחרונה אני חושב שיש פה מעגל מסוים אז תתקן אייך כן בבקשה תודה רבה.