בעיה | האינטרנט הקווי נופל
-
בעיה מוזרה אולי המומחים כאן ידעו פיתרון
לאחרונה כל כמה דקות נופל לי האינטרנט,
ומה שמוזר זה שלא נופל האינטנרט במודם, כי ה wifi ממשיך לעבוד רגיל, ורק האינטרנט הקווי נופלואל תגידו לי שזו הבעיה, כי בדקתי באדג' וגם שם נופל
-
בעיה מוזרה אולי המומחים כאן ידעו פיתרון
לאחרונה כל כמה דקות נופל לי האינטרנט,
ומה שמוזר זה שלא נופל האינטנרט במודם, כי ה wifi ממשיך לעבוד רגיל, ורק האינטרנט הקווי נופלואל תגידו לי שזו הבעיה, כי בדקתי באדג' וגם שם נופל
-
@big מדובר בהרבה מחשבים שמחוברים לרשת?
כי א"כ יכול להיות שיש כבל רשת שמתחבר חזרה לראוטר ואז גורם לאינטרנט להסתובב סביב עצמו...
-
-
@big זה בדיוק העניין שהקו עובד והאינטרנט פחות. יכול להיות שיש בעיה בפילטרים. תנסה לנתק את הטלפון ותראה אם עובד טוב. אם כן, בודאות בעיה בפילטר.
-
@mdy קודם כל אתמול החלפתי פילטר וזה ממש לא קשור,
וחוץ מזה כמו שכתבתי זה קו של נטויז'ן, דהיינו שהוא מחובר רק לראוטר, והוא מקבל הזנה מהאינטרנט -
@big סליחה על הבורות. אז איזה פילטר החלפת? למה צריך אותו? ואם כן.... יש פילטרים דפוקים בשוק. אצלי עד שלאט החלפתי לפילטרים של בזק לא נפתרו הניתוקים.
@mdy כתב בבעיה | האינטרנט הקווי נופל:
למה צריך אותו?
יש לי גם קו של בזק
@mdy כתב בבעיה | האינטרנט הקווי נופל:
אצלי עד שלאט החלפתי לפילטרים של בזק לא נפתרו הניתוקים.
והיה אצלי טכנאי של בזק והחליף לי פילטר...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות