בירור | תגובה ל"להוספת כפתורי חזור וכו' במסך"
-
@barakr כתב בבירור | תגובה ל"להוספת כפתורי חזור וכו' במסך":
@בועז-אדרי אפשר להשתמש באפליקציה מובנית, לא צריך להתעסק עם הBUILD ויש לה אפשרות להעלים או להציג בנגיעה ועוד.
האפליקציה: S9 Navigation bar (No Root)_1.3.3_Apkpure.apkאיך משתמשים איתה זאת אומרת מה אני צריך לעשות אם תוכל טיפה לפרט עם תמונות או משהו תודה רבה
-
@בועז-אדרי גם לזה יש אפליקציה:
control_screen_rotation_075020ce.apk -
@בועז-אדרי תתקין אותה ואז יש לך מסך ראשי של הגדרות. למעלה בצד ימין יש סוויטש שצריך להפעיל ואז תנסה לשחק עם ההגדרות אם אתה רוצה שזה יעלם בנגיעה או להגדיר את הצורה של הלחצנים ועוד.
כן אבל איפה להיכנס אין לי מושג לכן שאלתי אם תוכל להדריך דרך תמונות זה מאוד יעזור לי תודה רבה
-
@בועז-אדרי תתקין אותה ואז יש לך מסך ראשי של הגדרות. למעלה בצד ימין יש סוויטש שצריך להפעיל ואז תנסה לשחק עם ההגדרות אם אתה רוצה שזה יעלם בנגיעה או להגדיר את הצורה של הלחצנים ועוד.
למה זה לא עובד לי
-
@barakr
נכון שזה עושה את אותה הפעולה
אבל הבעיה היא שהאפליקציה אינה מקטינה את התצוגה של המסך כשהיא פעילה מה שגורם לכך שהיא משתלטת על אפליקציות אחרות,
השאלה היא האם מישהו מכיר אפליקציה שיודעת לעשות את אותה העבודה עם להקטין את התצוגה כנ''ל,
או שבעריכת קובץ ה BUILDE יהיה ניתן להקטין את גובה השורה (כעת זה תופס שטח יחסית גבוה) -
@ישראל88 כתב בבירור | תגובה ל"להוספת כפתורי חזור וכו' במסך":
או שבעריכת קובץ ה BUILDE יהיה ניתן להקטין את גובה השורה (כעת זה תופס שטח יחסית גבוה)
מסתמא שהקטנת הגובה של השורה הזאת מצריכה עריכה של ה system ui
תנסה לחפש שם באחד ה dimen אולי תראה אם יש שם משהוא שקשור לזה -
@איש-אמת כתב בבירור | תגובה ל"להוספת כפתורי חזור וכו' במסך":
@ישראל88 כתב בבירור | תגובה ל"להוספת כפתורי חזור וכו' במסך":
או שבעריכת קובץ ה BUILDE יהיה ניתן להקטין את גובה השורה (כעת זה תופס שטח יחסית גבוה)
מסתמא שהקטנת הגובה של השורה הזאת מצריכה עריכה של ה system ui
תנסה לחפש שם באחד ה dimen אולי תראה אם יש שם משהוא שקשור לזהזה אפליקציה נפרדת, מה זה קשור למסך הבית?
-
@איש-אמת כתב בבירור | תגובה ל"להוספת כפתורי חזור וכו' במסך":
@יום_שמח אני עדיין ממשיך לטעון את טענתי
לפי הנראה לי זה לא רכיב של המסך בית אלא של system uiשאלתי למה זה קשור לשניהם?
אם המקשים שהוא מחפש זה אפליקציה חיצונית זה אמור להיות קשור רק לחיצונית לא?