צירוף חבילה פטורה ממס לחבילה חייבת מס
-
@קטונתי אמר בצירוף חבילה פטורה ממס לחבילה חייבת מס:
@aiib תחפש משהו עם אותו מוכר חבילה דומה...
אני לא זוכר שהייתי פרייר.
אני גם יכול למצוא כאלה דברים באמזון, איביי, ועלי אקספרס, כשמדובר במוכרים שונים.לא הבנתי אותך.
עשיתי חיפוש של מוצר בזיפי קיבלתי מחיר. הלכתי לאמזון והמחיר היה שליש. איפה טעיתי? -
@aiib אני חיפשתי באיביי משהו ספציפי למשל מחשב עם מפרט מסויים שאין למוכר משלוח לארץ (בדרך כלל מאמריקה) ולאחר מכן חיפשתי בזיפי וזה הביא אותי לאותו מוצר בהפרש שהיה לי שווה.
אני מאמין שאתה שולח מאמריקה והמשלוחים משם יקרים.
יכול להיות שלי זה היה שווה ולך לא, אחרי הכל דברים משתנים. -
@aiib אמר בצירוף חבילה פטורה ממס לחבילה חייבת מס:
@aiib תחפש משהו עם אותו מוכר חבילה דומה...
אני לא זוכר שהייתי פרייר.
אני גם יכול למצוא כאלה דברים באמזון, איביי, ועלי אקספרס, כשמדובר במוכרים שונים.לא הבנתי אותך.
עשיתי חיפוש של מוצר בזיפי קיבלתי מחיר. הלכתי לאמזון והמחיר היה שליש. איפה טעיתי?זיפי מוסיפים לפעמים כמה מאות שקלים לכיסוי המכס, כמובן שאח"כ הם מתפארים שהמכס עליהם...
-
@יוסי-מחשבים יש להם מנגנון כמו ביטוח מכס הם לוקחים משהו כמו 12% ואם נתפס לך במכס אתה משלם והם מחזירים לך, נופלים בזה אנשים תמימים שלא מכירים איך זה עובד, (יצא לי לשלם להם בתחילת דרכי) אבל זה לא בבסיס התשלום.
-
@יוסי-מחשבים יש להם מנגנון כמו ביטוח מכס הם לוקחים משהו כמו 12% ואם נתפס לך במכס אתה משלם והם מחזירים לך, נופלים בזה אנשים תמימים שלא מכירים איך זה עובד, (יצא לי לשלם להם בתחילת דרכי) אבל זה לא בבסיס התשלום.
אז הם סתם לוקחים עוד כמה מאות שקלים?! על מה?
-
@יוסי-מחשבים א: יש להם פלטפורמה נוחה למי שלא מתמצה ושירות לקוחות בעברית
ב: הם נותנים לך שירות משלוחים ממוכרים שלא שולחים לארץ (באיביי מרבית המוכרים האמריקאים לא שולחים לארץ)
ג: לא כולם קולטים את הבלוף.
ד: אחרי הכל זה עדיין שווה מלקנות בארץ. -
@יוסי-מחשבים א: יש להם פלטפורמה נוחה למי שלא מתמצה ושירות לקוחות בעברית
ג: לא כולם קולטים את הבלוף.
ד: אחרי הכל זה עדיין שווה מלקנות בארץ.זה לא שווה 600 ש"ח! (אני מדבר כעת רק על עלי אקספרס כי את זה אני מכיר, כמובן התוספת החגיגית היא לאחר "הנחה")
-
@יוסי-מחשבים איפה ראית 600?
-
@יוסי-מחשבים אמר בצירוף חבילה פטורה ממס לחבילה חייבת מס:
זיפי מוסיפים לפעמים כמה מאות שקלים לכיסוי המכס, כמובן שאח"כ הם מתפארים שהמכס עליהם...
המוצר שבדקתי היה פחות מרף המס ובכל אופן זו הייתה התוצאה...