Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@משה-אא-0 תצלם אותו מהכיוון ההפוך כי יש לך סוג כונן אחר nvme ואולי יש עוד כניסה לכונן כזה לידו זה לא נראה שיש מקום לכונן 2.5
@big-boy הוא כבר סגור צילמתי אתמול. האמת שלא אכפת לי גם להחליף. אפשר להתקשר אליך עכשיו?
@משה-אא-0 אתה צריך או להחליף לכונן כזה את הכונן הקיים או שאולי אתה יכול להוסיף עוד כונן כזה לידו בוא נבדוק...
@משה-אא-0 אפשר להתקשר אלי
@משה-אא-0 כתב בעזרה | עזרה בהחלפת דיסק קשיח במחשב דל לטיטיוד דגם 5410:
לכאורה יש מקום
בעיקרון יש מקום, אבל אין לך שם מתאם לחיבור דיסק קשיח (היכן שכתוב hdd אמור להתחבר מתאם לsata)
@ITAMAR25 איפה אתה רואה בתמונה מקום לכונן 2.5 ???
@big-boy תודה רבה על העזרה. אגב הקישור שנתת לי יוצא עם הדמי משלוח 71 דולר יש מה לעשות לחסוך את המס (כמדומני עומד על 70 דולר או שאני טועה?)
יש מה לעשות לחסוך את המס (כמדומני עומד על 70 דולר או שאני טועה?)
עומד על 75$
@big-boy כתב בעזרה | עזרה בהחלפת דיסק קשיח במחשב דל לטיטיוד דגם 5410:
בשטח שבין הסוללה לדיסק הקיים (ולמעלה תראה כניסה לחיבור)
@ITAMAR25 צודק לא שמתי לב לחיבור הזה אבל שוב אין לו כבל ועכשיו לקנות כבל כזה ביחד עם הכונן כבר ייצא לו יותר יקר מהNVME וגם יותר מסובך אז אני לא חושב שיש עניין
@משה-אא-0 זה עדיין זול יותר מהארץ לקחתי את זה בחשבון
@big-boy הגיע המשלוח מאמזון ואני אשמח לעזרה בהחלפה בלי לפגוע במערכת הפעלה תוכל לעזור לי?
@משה-אא-0 אם אתה מחליף אתה חייב מערכת הפעלה חדשה
@ARI טעות.
הכי קל זה לעשות clone לכונן החדש.
@יהודה-12 מה זה אומר?