בעיה | לא ניתן להפעיל בלוטוס' נוקיה c2-01.5
-
שלום וברכה !
יש ברשותי מכשיר נוקיה סי 2 לא כשר - מקורי לחלוטין,
משום מה אי אפשר להפעיל בלוטוס', כלומר שבתפריט הרגיל כשאני מנסה להעביר למצב 'מופעל' הוא לא מוכן לציית לפקודה,
ניסיתי איפוס כללי (*#7780#)- לא עזר,
ניסיתי דרך הנגן - כמו שהציעו בפורום - והוא לא מגיב כאדר לוחצים על הבלוטוס.אשמח לרעיון נוסף. תודה רבה
-
שלום וברכה !
משום מה אי אפשר להפעיל בלוטוס', כלומר שבתפריט הרגיל כשאני מנסה להעביר למצב 'מופעל' הוא לא מוכן לציית לפקודה,
ניסיתי דרך הנגן - כמו שהציעו בפורום - והוא לא מגיב כאדר לוחצים על הבלוטוס.אשמח לרעיון נוסף. תודה רבה
-
#9990#*
@לומדעס
כותב 'הפעילו בלוטוס תחילה' -
@לומדעס
כותב 'הפעילו בלוטוס תחילה'@יהודה-הנשיא תבדוק את האנטנה...
-
@יהודה-הנשיא תבדוק את האנטנה...
מה האופציה לבצע את זה ?
-
מה האופציה לבצע את זה ?
@יהודה-הנשיא תסתכל במדריך שנמצא בפרופיל שלי.. תבדוק עם יעזור לך
-
@יהודה-הנשיא תסתכל במדריך שנמצא בפרופיל שלי.. תבדוק עם יעזור לך
@זונדל-גרנד
תודה רבה רבה,
אנסה. -
שלום וברכה !
@יהודה-הנשיא מה שאני יכול להגיד לך שיש רכיב קריסטל ואם הוא פגום קיבל מכה או משהו כזה אז הוא לא נותן להפעיל את הבלוטוס וזה לא קשור לאנטנה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות