בקשת מידע | האם אפשר להעביר אפליקציות פיזית ממחשב למחשב?
-
@יעקב-מ-פינס כתב בבקשת מידע | האם אפשר להעביר אפליקציות פיזית ממחשב למחשב?:
הקבצים האלו הם לא תוכנות הם אפליקציות ואין להם תיקיה מוגדרת!
@GIGA כתב בבקשת מידע | האם אפשר להעביר אפליקציות פיזית ממחשב למחשב?:
יש להם. כנראה windowsApps. צריך לשחק בהרשאות כדי לטפל בהם.
צודק שיש להם תיקיה, ואגב - יש כמה, וגם אם תשחק בהגדרות לא תוכל יותר מלראות אותם, ולא לשחק, וודאי ל להעתיק לתוך התיקיה, כך שהפתרונות הנ"ל לא שייכים לכאן.
-
@י-פל כתב בבקשת מידע | האם אפשר להעביר אפליקציות פיזית ממחשב למחשב?:
גם אם תשחק בהגדרות לא תוכל יותר מלראות אותם, ולא לשחק, וודאי ל להעתיק לתוך התיקיה, כך שהפתרונות הנ"ל לא שייכים לכאן.
אם תשחק היטב דווקא אפשר להעתיק משם או למחוק ועבדך הנאמן עשה זאת.
עם זאת, להעתיק לתוך התיקיה -בלתי אפשרי. -
@השארפער-התותח אם זו אפליקציה בתשלום, אז כנראה שלא.
אם זה בעיה של התקנה, כמו הגנת אינטרנט על המחשב השני, יש קומבינות אפשריות.
גם מידע של האפליקציה כנראה אפשר להעתיק.
אבל אם תוכל לתת פרטים נוספים אולי אהיה חכם יותר. -
@השארפער-התותח כתב בבקשת מידע | האם אפשר להעביר אפליקציות פיזית ממחשב למחשב?:
@GIGA לדוגמה קנדי קראש מישהו ביקש ממני להביא לו והוא יש לו נטפרי ולכן לא יכול להוריד מהחנות של מייקרוסופט, אני עצמי הורדתי מהחנות לפני שהתקנתי את נטפרי (וויפרי), יש דרך להעביר לו לדוגמה?
כן
באמצעות זה@למה-מה-קרה כתב בבקשת מידע | האם אפשר להעביר אפליקציות פיזית ממחשב למחשב?:
@השארפער-התותח @יעקב-מ-פינס
ספציפית לתוכנות של מייקרוסופט יש אתר כאן לשים את הקישור והוא אורז אותו -
@השארפער-התותח כתב בבקשת מידע | האם אפשר להעביר אפליקציות פיזית ממחשב למחשב?:
אם יש לי אפליקציה (כגן משחקי מחשב וכאלו) שהורדתי מהחנות של מייקרוסופט למחשב האישי, וכעת אני רוצה להעביר אותה למחשב אחר, יש דרך להעביר באונקי או במייל קובץ התקנה וכדו', או שא"א וחייבים להוריד ישירות למחשב השני דרך אותה חנות?
קובץ APPX
תוריד בסטור ואז יש תכנה שאיני זור את שמה שסורקת את הכתובת המדוייקת של ההורדה ואתה יכול להוריד את זה כקובץ התקנה, לפני ההתקנה חובה להפעיל מצב מפתחים במחשב. -
@הנני-העני
הקישור הזה@הנני-העני כתב בבקשת מידע | האם אפשר להעביר אפליקציות פיזית ממחשב למחשב?:
@השארפער-התותח @יעקב-מ-פינס
ספציפית לתוכנות של מייקרוסופט יש אתר כאן לשים את הקישור והוא אורז אותוחסום
-
@הנני-העני ו @MERS דבר ראשון תודה על העזרה, אבל כמו שאמרתי, גם החנות וגם האתר שהבאתם כאן חסומים בנטפרי, יש דרך ע"י האפליקציה שמותקנת כבר במחשב להעביר אותה או לא?