שיתוף | חתימות אפליקציות מערכת שלכם & אפליקציות לא מתאימות
-
ב"ה, שלום וברכה,
אמנם נראה לי שכבר ביקשתי פעם אך מכיוון שהשרשור נעלם, וגם היה שם רק שמות אפליקציות ולא חתימות,
דרוש לי חתימות האפליקציות ושמות האפליקציות של המערכת שלכם ואתם משתמשים בהם לצורך בניית אפליקציה מסוימת, אשמח אם תוכלו לעזור לי, מה שעליכם לעשות זה:- להוריד את האפליקציה: זיהוי אפליקציות & חבילות.apk שבנה אותה במיוחד @איש-אמת
- נכנס לאפליקציה , נחכה שרשימת האפליקציות תטען ואז נלחץ על הכפתורים 'שמור שמות' ו שמור חבילות' תופיע לנו ההודעה שהקובץ נשמר,
- ניכנס לנתיב:
/storage/emulated/0/Android/data/aaa.aaaa/files/
, נראה שמה קובץ בשם: שמות חבילה.txt וקובץ בשם: שמות אפליקציות.txt נעלה אותם לכאן בשרשור הזה וזהו!
תודה רבה!
כמו כן מי שיוכל לכתוב לי גם את החתימות של כל האפליקציות שלא מתאימות ואת השמות שלהם [לשמחתי אני לא מכיר את רובם כך שאין לי איך להשיג.]
תודה מראש.
-
@אבי_770 כתב במדריך | חתימות אפליקציות מערכת שלכם & אפליקציות לא מתאימות:
ב"ה, שלום וברכה,
אמנם נראה לי שכבר ביקשתי פעם אך מכיוון שהשרשור נעלם, וגם היה שם רק שמות אפליקציות ולא חתימות,
אני מבקש מכל אחד אם יכול לכתוב כאן את הדגם של המכשיר שלו + חתימות של כל האפליקציות מערכת שלו ואת האפליקציות השימושית שהן משתמש בהם ואת השמות של האפליקציה לעד כל חתימה,
זה בקשה מאד מוזרב ומורכבת אבל מי שיוכל לעשות את זה אני אשמח.כמו כן מי שיוכל לכתוב לי גם את החתימות של כל האפליקציות שלא מתאימות ואת השמות שלהם [לשמחתי אני לא מכיר את רובם כך שאין לי איך להשיג.]
תודה מראש.
אם כבר
תבנה אפליקציה ב קודולר שיוצרת רשימה של כל האפליקציות מערכת
ומזהה את דגם המכשיר.
ונותנת לייצא קובץ טקסט
יקח לך קצת זמן
ואז אולי אנשים יעזרו בעניין,
הסיכוי שמישהו עכשיו יתחיל להעתיק לך אחד אחד הוא 500- -
@משה-144 כתב במדריך | חתימות אפליקציות מערכת שלכם & אפליקציות לא מתאימות:
ה מראש.אם כבר
תבנה אפליקציה ב קודולר שיוצרת רשימה של כל האפליקציות מערכת
ומזהה את דגם המכשיר.
ונותנת לייצא קובץ טקסט
יקח לך קצת זמן
ואז אולי אנשים יעזרו בעניין,
הסיכוי שמישהו עכשיו יתחיל להעתיק לך אחד אחד הוא 500-חשבתי על זה, אבל מכיוון שאני לא מיודע להתעסק עם דינמיות וכו' - אין לי איך לעשות זאת, אם אתה יכול לעזור לי בזה אני אשמח.
|| @איש-אמת @Moshe2070 @זונדל תוכלו לעזור לי? || -
@אבי_770 בניתי לך אפליקציה אבל כמו שאמרתי לך היא שומרת את הקבצים בדאטא הפרטי של האפליקציה (לא בעיה לגשת לשם...)
וכן רשימת שמות האפליקציות זה ללא ירידת שורה בין כל שם
הורדת האפליקציה
הורדת קוד מקור
עריכה: היה בעיה בשרת קודולר ותכלס גיבוי רשימת חבילות לא עבד העלתי קובץ חדש שים לב...
ואגב זה שלי בנגן
שמות אפליקציות.txt שמות חבילה.txt