מי מכיר את הבעיה הזאת?
-
@שמואל אמר במי מכיר את הבעיה הזאת?:
@שלומ אני חושב הכי פשוט לבטל עידכון אוטומטי וזהו
גם אצלנו בבית כנסת יש מחשב אחד שמוצג לציבור.. הצג החכם מי שמכיר.. וזה עם WINDOWS 7 וכל שנה יש את אותה בעיה אז עשיתי כמו שאמר שמואל פשוט לבטל את העידכון ולעדכן ידני..
-
@Yk יש בתוך המחשב סוללה קטנה כזאת בלוח אם התפקיד שלה זה לשמור על השעון מעודכן גם שהמחשב לא מחובר לחשמל.. היה אצלנו פעם שהשעון היה משתבש אחרי כל ניתוק חשמל.. הלחפתי את הסוללה(במחיר של כמה שקלים) זה היה בערך ליפני שנה ועד היום זה בסדר..
זה סוללה שדומה לסוללות של השעונים -
@bbn אמר במי מכיר את הבעיה הזאת?:
@שמואל אמר במי מכיר את הבעיה הזאת?:
@שלומ אני חושב הכי פשוט לבטל עידכון אוטומטי וזהו
גם אצלנו בבית כנסת יש מחשב אחד שמוצג לציבור.. הצג החכם מי שמכיר.. וזה עם WINDOWS 7 וכל שנה יש את אותה בעיה אז עשיתי כמו שאמר שמואל פשוט לבטל את העידכון ולעדכן ידני..
לוינדוס צריך להוריד עדכון KB2794119 שמתקן את זה
-
@beri-zip2 אה יפה תודה רבה איך אני מסיג את העידכון הזה?
או מחפש לפי מספר עדכון והכי טוב לחבר את המחשב שלך לאינטרנט ולהוריד עדכונים
-
@beri-zip2 בכוונה ביטלתי את העדיכונים כי יש כאלה עדכונים שאומרים לך מה ברצונך לעשות לכבות את המחשב כעט אחרי העידכון.. וזה מחשב שמוצג לציבור.. אז מעדיף שלא יהיו הפרעות בתצוגה... איפה אני מחפש את זה בגוגל??
תחפש "KB2794119"
-
@beri-zip2 אמר במי מכיר את הבעיה הזאת?:
@beri-zip2 בכוונה ביטלתי את העדיכונים כי יש כאלה עדכונים שאומרים לך מה ברצונך לעשות לכבות את המחשב כעט אחרי העידכון.. וזה מחשב שמוצג לציבור.. אז מעדיף שלא יהיו הפרעות בתצוגה... איפה אני מחפש את זה בגוגל??
תחפש "KB2794119"
אני מנסה כרגע להתקין במחשב את העדכון הזה..
זה כותב לי לא ישים עבור המחשב שלך..
יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?למי שלא קרא את כל ההודעות אני מחפש עדכון לWINDOWS 7 לאחד המחשבים בבית כנסת שעומד לציבור לזמני תפילות שיהיה מעודכן בזמן הנכון של זמן חורף/קיץ ולא לפי הזמנים הישנים..
-
תחפש "KB2794119"
יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?למי שלא קרא את כל ההודעות אני מחפש עדכון לWINDOWS 7 לאחד המחשבים בבית כנסת שעומד לציבור לזמני תפילות שיהיה מעודכן בזמן הנכון של זמן חורף/קיץ ולא לפי הזמנים הישנים..
כנראה המחשב שלך 32 סיביות והעידכון הוא של 64 או להפך
אבל מה זה משנה לך עכשיו כולם עברו לשעון חורף -
תחפש "KB2794119"
כנראה המחשב שלך 32 סיביות והעידכון הוא של 64 או להפך
אבל מה זה משנה לך עכשיו כולם עברו לשעון חורףההעדכון שנתנת הוא 32bit.
-
@Men770 אמר במי מכיר את הבעיה הזאת?:
ההעדכון שנתנת הוא 32bit.
בכל עידכון יש גירסה של 32 ושל 64
@bbn אם בכל זאת אתה עדיין מנסה לעדכן
תוריד את זה אם יש לך מערכת הפעלה של 64 ביט
או את זה אם יש לך מערכת הפעלה של 32 סיביות
כדי לבדוק את זה תכנס למחשב שלי, תלחץ למעלה על מידע מערכת ושם רשום למטה איזה גירסה יש לך -
תודה רבה @beri-zip2 ו @Men770 אכן מדובר על מחשב של 64...
אז אני יוריד את הנכון למרות שכבר עברו לשעון חורף אבל זה ממש יעזור לי ...
כי זה מחשב שמוצג לציובר לזמני תפילות וחשוב לי שבעזרת ה' בזמנים הבאים של התחלופה שזה יהיה מדויוק ויחליף בזמן..
כי אם לא זה משבש את כל זמני התיפלות...
יום טוב!