בירור | הצמדת חלונות בוינדוס
-
@אני-אני-1 כתב בבירור | הצמדת חלונות בוינדוס:
עם אפשרות להקטין /להגדיל את שניהם יחד?
יש אפשרות להקטין ולהגדיל ביחד. צריך להצמיד שתי חלונות ואז ללחוץ על הרווח ביניהם

-
@אני-אני-1 לא לגמרי הבנתי את כוונתך. כי בווינדוס 11 יש משהו כזה - השאלה אם לזה אתה מתכוון
@NH-LOCAL כתב בבירור | הצמדת חלונות בוינדוס:
לא לגמרי הבנתי את כוונתך
נניח יש לך אפליקציה שאתה מגדיל ומקטין לפי השימוש..
אז @אני-אני-1 רוצה פשוט ש2 אפליקציות יהיו כמו אפליקציה אחת בגודל האפליקציה, שאפשר להקטין ולהגדיל כאילו זה אפליקציה אחת -
@NH-LOCAL כתב בבירור | הצמדת חלונות בוינדוס:
לא לגמרי הבנתי את כוונתך
נניח יש לך אפליקציה שאתה מגדיל ומקטין לפי השימוש..
אז @אני-אני-1 רוצה פשוט ש2 אפליקציות יהיו כמו אפליקציה אחת בגודל האפליקציה, שאפשר להקטין ולהגדיל כאילו זה אפליקציה אחת@סקרן-להבין למה המטרה?
יש אפשרות לשני שולחנות עבודה
-
@סקרן-להבין למה המטרה?
יש אפשרות לשני שולחנות עבודה
@חראשו נניח עובדים ב2 תוכנות במקביל, (למשל בשכתוב כלשהוא) ואתה רוצה להזיז אותם ביחד ולהגדיל/להקטין ביחד...
בכ"א אני לא יודע מה התועלת בלהביא פיתרון שלא ממש קשור לשאלה... @אני-אני-1 שאל שאלה, אפשר לענות לו-טוב ויפה.
-
@חראשו נניח עובדים ב2 תוכנות במקביל, (למשל בשכתוב כלשהוא) ואתה רוצה להזיז אותם ביחד ולהגדיל/להקטין ביחד...
בכ"א אני לא יודע מה התועלת בלהביא פיתרון שלא ממש קשור לשאלה... @אני-אני-1 שאל שאלה, אפשר לענות לו-טוב ויפה.
@סקרן-להבין חשבתי שאתה השואל
לפעמים כשמסבירים את הצורך יודעים לתת תשובות שלא הוצגו טוב בשאלה
-
האם יש אפשרות להצמיד חלונות בוינדוס [כגון דפדפדן ולצידו עורך קוד] ולחברם לחלון אחד - עם אפשרות להקטין /להגדיל את שניהם יחד?
@אני-אני-1 עבור מה יש לך צורך לשנות את גודל החלונות אם הם פתוחים לך שניהם במקביל כמו ש @NH-LOCAL הראה והעלה דוגמה?
(כלומר-כל חלון פתוח על חצי מסך במדוייק) -
@אני-אני-1 עבור מה יש לך צורך לשנות את גודל החלונות אם הם פתוחים לך שניהם במקביל כמו ש @NH-LOCAL הראה והעלה דוגמה?
(כלומר-כל חלון פתוח על חצי מסך במדוייק)@MALLI
לא יודע כרגע על צורך מסויים במדוייק - זה פשוט כנראה יותר נח אם יש אפשרות כזו ...
גם, נדמה לי שראיתי בסירטון כלשהו כזה דבר [שם זה היה מחשב של אפל].@חראשו - יש באמת משהו במה שכתבת אכן לא בדקתי בעבר את האפשרות של כמה שולחנות עבודה [עכשיו ראיתי וזה באמת דבר מועיל]. אבל עדיין אם יש פיתרון כזה להכניס במסגרת אחת זה יהיה נוח יותר אני מאמין.
-
האם יש אפשרות להצמיד חלונות בוינדוס [כגון דפדפדן ולצידו עורך קוד] ולחברם לחלון אחד - עם אפשרות להקטין /להגדיל את שניהם יחד?
@אני-אני-1 אם פתוח עוד חלון באותו
-
@אני-אני-1 אם פתוח עוד חלון באותו שולחן עבודה כמו פה:

אפשר לשחק בשניהם יחד (ברווח ביניהם, ימין ושמאל) ואם לא פתוח עוד חלון אז מה העניין?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות