בקשת מידע | כיצד להגדיר בפאוור פוינט משך זמן לכל שקופית ליצוא כMP4
-
@נוכחות כתב בבקשת מידע | כיצד להגדיר בפאוור פוינט משך זמן לכל שקופית ליצוא כMP4:
האם אפשר להגדיר בפאוור פוינט שאחרי שמייצאים את זה לסרטון אנחנו נבחר כל אחד מהמסכים/ שקופיות כמה שניות הוא יופיע?
פשוט תכנס לקובץ>יצא>צור וידאו ואז תבחר ב"שניות שהוקדשו לכל שקופית" כמה שניות אתה רוצה לכל שקופית.
ואז תלחץ צור וידאו וזה יצור לך וידאו מכל השקופיות עם הזמן שבחרת.
מצרף תמונה:
-
@בין-אדם-לחבירו האם יש אפשרות להקדיש לכל שקופית זמן אחר?
דהיינו הוידאו המיוצא - אמור להתחבר עם קטע אודיו, ששם הוא מקדיש לכל נושא כמות זמן מוגדרת מראש, וצריך כרגע להתאים את השקופיות לפי קטע האודיו.
תודה מאוד -
@נוכחות האמת שניסיתי לעשות את זה בכל מינה דרכים בפאוור פוינט ולא הצלחתי.
פאוור פוינט היא תוכנה מאוד מוגבלת,
יש תוכנות אחרות שבעזרתם אפשר לתת לכל שקופית זמן אחר תחפש בפורום כאן יש מלא תוכנות קלות ופשוטות.
המליץ לך על אחד שזה הווינדוס עצמו יש שם אפשרות לעורך וידאו ושם אפשר לתת זמן שונה לכל שקופית - אבל אם אפשרויות עריכה מאוד מוגבלות. -
תוכל ליצור כמה וידאו'ס, ולחבר אותם אחר כך.
אם זה פחות עבודה או פחות עגמה. -
@נוכחות כתב בבקשת מידע | כיצד להגדיר בפאוור פוינט משך זמן לכל שקופית ליצוא כMP4:
בתוכנות האלה כל שמירה לוקחת זמן חשוב.
נכון אבל זו האופציה היחידה למיטב ידיעתי,
השתמשתי בזה לאחרונה אבלבאמת לסגירה לקחתי ממישהו מחשב עם 16 ראם ואז זה היה ממש מהיר ביחס ל-8 שלי.
אבל אפשר לנסות לא להגדיר כלום בהגדרה של השמירה במסך האחרון ואז אולי ההגדרה של כל שקופית כן תתפוס מי יודע... -
-
מצאתי איזה דרך שיהיה אפשר להקדיש כמה שניות רוצים שכל שקופית תופיע לפי כמה שבוחרים בצורה ידנית, וזה משמיע את האודיו עד סופו בכל שקופית בנפרד (אם מגדירים שניות כמו כמות השניות שבאודיו).
עדיין לא מצאתי אפשרות שבכל שקופית ידלג קצת מהאודיו, באופן שיעבוד בטוח.באופציה הרגילה של המשך להבא או משהו כזה,
אבל אני א יודע בוודאות אין עושים בזה זמן קצוב לכל שרופית -
@MERS אני מתכוון ל-תרגל תזמונים (בכרטיסיה הצגת שקופיות) ואז מקלידים ידנית כמה רוצים בכל שקופית (ולוחצים על שמירה), ואז כשמייצאים את המצגת מגדירים שהוא יעשה לפי התזמונים המוגדרים.
אתה מכיר עוד שיטות?בעבר עשיתי עם משהו אחר אני חושב,
אני כבר לא זוכר עםמה אם אזכר אעדכן בעז"ה.