בירור | אני מעונין לפתוח קבצים שנעלמו בתוכנת בית סתר
-
לא הבנתי איך עושים את זה ידנית, וניסיתי דרך אבריסינג ולא מצאתי כלום.
-
ניסיתי וזה מעלה לי את הקובץ אבל כנראה שגם נעלתי אותו ביחד עם הסתרה בטעות כך שזה לא נותן לי להיכנס אליו.
-
@יצחק-0 כתב בבירור | אני מעונין לפתוח קבצים שנעלמו בתוכנת בית סתר:
ניסיתי וזה מעלה לי את הקובץ אבל כנראה שגם נעלתי אותו ביחד עם הסתרה בטעות כך שזה לא נותן לי להיכנס אליו.
יש דרך לתקן את זה.
צור קובץ ריק עם אותו שם ונתיב על כרטיס אחר, לדוגמא - אם זה כונן די:"D:\תיקיה חדשה\בלהבלה.ert"
ואז תוסיף אותו למסד, תנעל ותסתיר.
תוציא את הדי החליפי ותכניס את הדי האמיתי, ואז לכאורה זה יסתדר ברצון הבורא יתברך ויתעלה לעד.כאשר זה בכונן סי, אז צריך להתקין את התוכנה על מחשב אחר, וליצור שם את קובץ הדמה, להכניס את הנתיב למסד, לפתוח את תיקיית היישום ולהעתיק את המסד למחשב הראשון, במקרה כזה יש לשים לב שאם המסד האמיתי יש בו עוד נתיבים - חובה לגבות אותו לפני שמכניסים את המסד החליפי, אחרת אם ידרסו אותו הוא יאבד את כל המידע דהיינו שאר הנתיבים שבמסד.
ואז לשחרר, ולהחזיר את המסד הקודם למקום, להפעיל שוב את התוכנה ולהחזיר את הנתיב המבוקש - אם רוצים - למסד האמיתי.עצה להבא, לא למחוק כלל את הנתיב, מי שלא רוצה שיפתחו את התוכנה ויראו את הדברים שלו, אז שיגבה את המסד למקום אחר, ושכירצה יחזיר אותו.
-
ניסיתי ואני לא מצליח ליצור קובץ כזה באותו שם ונתיב. כשניסיתי עם כרטיס אחר זה ישר נתן לי את השם שלו לדוגמא :E ולא D כך שאני לא יודע איך להסתדר עם זה.
-
ניסיתי ואני לא מצליח ליצור קובץ כזה באותו שם ונתיב. כשניסיתי עם כרטיס אחר זה ישר נתן לי את השם שלו לדוגמא :E ולא D כך שאני לא יודע איך להסתדר עם זה.
זה כל הבעיה?
תשנה נתיבים, או תשתמש בכונן אחר, או תיצור מחיצה או תיעזר במישהו על ידך שמתמצא.
והעיקר תתפלל, בדוק ומנוסה. -
יש תכנה לשינוי אות כונן,
או דרך הגדרות ווינדוס אם אתה ב-10 <בניהול דיסקים> [ב-11 החביאו את זה אני לא יודע איפה...].