בקשת מידע | הפעלת קיוסק
-
@יוני-1 ויש גם את התוכנה שבנה מכון כתר תורה https://mitmachim.top/topic/42981/להורדה-מנהל-הפעלה-אוטומטית-להוסיף-ולגרוע-קבצים-בחפשיות
@es0583292679 קרדיט!
ומה הכוונה קיוסק ? -
@בוחער @יוני-1
אולי אתה מחפש שהתהליך יהיה קריטי (שאם מכבים אותו אז הוא מקריס את המערכת למסך כחול)?
יש לזה קוד ב CMD (שורת הפקודה), מה שאתה צריך לעשות זה ליצור קובץ באט עם טיימר בדיקת נוכחות התהליך ברקע, שאם זה לא אז זה פועל, ולהעלות את הבאט בהפעלה, יש לזה כמה שיטות.או אולי כוונתך שאם עושים יציאה אז הוא ישאל "אפליקיה זו מונעת ממך וכו', האם הברצונך לצאת בכל זאת?", אז יש לזה גם כן קוד פיתוח, אולי גם CMD, תחשפ בגוגל, אולי בסופר יוזר.
וקיוסק זה תוכנת רקע שמפעילה כמין וירטואליזציה כזאת, דהיינו שהמשתמש פועל את הדברים דרך התוכנה ולא דרך המחשב, לדוגמא:
- עמדות קול הלשון.
- עמדות נדרים פלוס וקהילות.
בקיצור, הפעלה בטוחה של תוכנת שימוש ממוקדת, ללא גישה למערכת.
בעצם גם כל אפליקצייית אתר עושה את זה עם האתר, וגם במחשב יש דברים כאלה של כל מיני חברות וכו', קיצר זה משהו אחר ממה שאתה מחפש, זה ענין של פיתוח בעיקר, וזה מתפרש בכל מיני מצבים, לגודמא פיתוח עמדות פעולה לציבור וכנ"ל.
-
@es0583292679 אני צריך סוג כמו של נדרים פלוס
-
@בוחער כתב בבקשת מידע | הפעלת קיוסק:
@es0583292679 אני צריך סוג כמו של נדרים פלוס
ראה מה שנזכר לעיל:
@es0583292679 כתב בבקשת מידע | הפעלת קיוסק:
זה ענין של פיתוח בעיקר
אם אתה רוצה להשקיע בממון, אולי אוכל בס"ד לספק את בקשתך.
-
@es0583292679 לא אני לא מעוניין להשקיע בזה כסף כי יש אפליקציות שעושות את זה אני פשוט עדיין לא מצאתי משהו שעונה על כלל הדרישות אבל תודה על הרצון