בקשת מידע | האם יתאפשר לבנות אפליקציה של חיבור לווי פיי?
-
שזה אומר שכל פעם שיהיה רשת פתוחה זה יתחבר אוטומטי.
וכל פעם שהוא מוצא רשתות הוא יריץ לכל רשת כמה קודים שאני מכניס נגיד 12345678 או 00000000 -
וכל פעם שהוא מוצא רשתות הוא יריץ לכל רשת כמה קודים שאני מכניס נגיד 12345678 או 00000000@זונדל-גרנד @זונדל-גרנד האם אפשר? כן. איך? זו כבר שאלה אחרת, שאני לא יודע עליה תשובה
-
וכל פעם שהוא מוצא רשתות הוא יריץ לכל רשת כמה קודים שאני מכניס נגיד 12345678 או 00000000 -
וכל פעם שהוא מוצא רשתות הוא יריץ לכל רשת כמה קודים שאני מכניס נגיד 12345678 או 00000000@זונדל-גרנד רק להזכירך שכל פעם שהאפליקציה הזאת , אם תרצה שתפעל כל הזמן הוויפיי ישאר דלוק כל הזמן
-
@זונדל-גרנד רק להזכירך שכל פעם שהאפליקציה הזאת , אם תרצה שתפעל כל הזמן הוויפיי ישאר דלוק כל הזמן
-
@יהושע-זופניק אפשר לעשות שבכניסה לאפליקציה הוויפי ידלק אוטומטי
@אבי_770 אז מה עשינו פה זה כמו להפעיל וייפיי ידני ולחפש ידנית אם הוא רוצה שיחפש כל הזמן זה ישאר כל הזמן דלוק.
-
@אבי_770 אז מה עשינו פה זה כמו להפעיל וייפיי ידני ולחפש ידנית אם הוא רוצה שיחפש כל הזמן זה ישאר כל הזמן דלוק.
-
@יהושע-זופניק נכון, אבל אם הוא ירצה שזה יפעל תמיד ברקע זה על ידי בניית הרחבה / בניית קוד שיבצע שהאפליקציה תמיד ברקע ותופעל אוטמטי גם מייד בעת הדלקת הפלאפון מחדש.
@אבי_770 כתב בבקשת מידע | האם יתאפשר לבנות אפליקציה של חיבור לווי פיי?:
@יהושע-זופניק נכון, אבל אם הוא ירצה שזה יפעל תמיד ברקע זה על ידי בניית הרחבה / בניית קוד שיבצע שהאפליקציה תמיד ברקע ותופעל אוטמטי גם מייד בעת הדלקת הפלאפון מחדש.
אבל להדליק את הוויפי לא מספיק צריך גם לחפש רשתות וכו'
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות