בירור | בניית אפליקציה למציאות מדומה
-
היי שלום
עלה לי רעיון לפיתוח אפליקציה השאלה האם זה יהיה רלוונטי לשטעטל שלנו והאם שווה להשקיע בזה
הרעיון הוא, אפליקצית שעורי תורה במציאות מדומה
האפליקציה תבנה כמו יוטיוב או משהו דומה וההרגשה תהיה כאילו אתה יושב בעיצומה של דרשה של רב פלוני
השאלה היא
האם בניית אפליקציה ל vr מסובכת
והאם סתם ככה להשקיע בקניית מצלמה של 360 לצלם דרשות זה שווה את זה (בא נאמר אם אני מעלה ליוטיוב יהיו אנשים שיכנסו לזה וככה אני יכסה את העלות?) -
@האדם-החושב כתב בבירור | בניית אפליקציה למציאות מדומה:
@איש-אמת עד עכשיו לפחות בשיעור מוסרט לא היה אפשר להסתכל לצדדים ,עכשיו גם את זה אתה רוצה לקחת מאיתנו?! (חזיתי' לר"מ מאחורי')
ולגופו של עניין להשערתי כל הסרטה אמורה לשקול לפחות פי 4 ,על איזה שרתים אתה רוצה להושיב את זה בדיוק?פעם ראיתי תמונה של לפני 50 שנה בערך מפונוביז' וכולם הסתכלו על המצלמה כאילו לא יודע מה קורה, והיום... ככה יקרה עם ה vr עד שכולם יתרגלו, ודי מהר
ברעיון אפשר יוטיוב אבל בשביל ההתחלה אפשר אפילו שרת פרטי של 4 טרה (לא עולה כזה הרבה...) וזה יספיק להתחלה
מה שכן צריך, זה רוחב פס ענק כדי להזרים סרטונים בפור קיי להרבה אנשים ביחד -
@איש-אמת כתב בבירור | בניית אפליקציה למציאות מדומה:
(בא נאמר אם אני מעלה ליוטיוב יהיו אנשים שיכנסו לזה וככה אני יכסה את העלות?)
אתה תוכל לכסות את העלות אם יהיו ממש הרבה אנשים שיכנסו (יחסית) ככה שיש כאן סיכון מסוים
בכל אופן, @האדם-החושב התכוון שמי שצופה בשיעור יוכל להסתכל לצדדים ולא מי שמשתתף בו -
-
@האדם-החושב אולי בגלל שאין להם תוכן?
צריך באמת לבדוק את העניין של הגודל, אני רואה שיש לי כאן איזה אפליקציה שיש בה סרטון של איזה 8 דקות והוא 4 ג'יגה אז אולי זה כבד באופן דרסתי כך שיהיה קשה לי להסריט וגם לעלות לאתר (אולי נשתמש בסיבים אופטים של ההוא... ) ובאמת נצטרך שרת ענק כי כל שיעור יקח לנו 100 גיגה
ומה יהיה עם החבילות גלישה של האנשים?!
אם זה באמת ככה, נצטרך לחכות שהסיבים אופטים וה 5G יכנסו עם החבילות גלישה המפלצתיות שלהם ורק אז נוכל להוציא את זה לפועל -
@איש-אמת לענ"ד מסובך מאוד
האפליקציה תבנה כמו יוטיוב או משהו דומה וההרגשה תהיה כאילו אתה יושב בעיצומה של דרשה של רב פלוני
למה לא להשתמש ביוטיוב?אאלט יש 360
והאם סתם ככה להשקיע בקניית מצלמה של 360 לצלם דרשות זה שווה את זה (בא נאמר אם אני מעלה ליוטיוב יהיו אנשים שיכנסו לזה וככה אני יכסה את העלות?)
קשה לדעת,גם כרגע לא כל-כך מצוי משקפות 360