בעיה | ווינדוס 10 לא עולה. תיקון אוטומטי לא עובד.
-
בנוסף המחשב נעול בסיסמה כך שאני לא יכול לשחזר נקודות מערכת וכדו. (אני מכניס את הסיסמה של המשתמש, והוא אומר שהסיסמה שגויה. אולי לא הבנתי נכון ואני צריך סיסמה למשהו אחר?)
שאלתי ובקשתי אם תוכלו להחכימני איך אני יכול להבין מה הבעיה, או יותר טוב, לסדר אותה.
(האם יש בדיסק הצלה איזו תוכנה שמזהה את הבעיה? אין לי כח סתם להכין דיסק ולחפש שם בין תוכנות שאני לא מכיר...)
בקיצור, מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו לעלות. תודה מראש. -
בנוסף המחשב נעול בסיסמה כך שאני לא יכול לשחזר נקודות מערכת וכדו. (אני מכניס את הסיסמה של המשתמש, והוא אומר שהסיסמה שגויה. אולי לא הבנתי נכון ואני צריך סיסמה למשהו אחר?)
שאלתי ובקשתי אם תוכלו להחכימני איך אני יכול להבין מה הבעיה, או יותר טוב, לסדר אותה.
(האם יש בדיסק הצלה איזו תוכנה שמזהה את הבעיה? אין לי כח סתם להכין דיסק ולחפש שם בין תוכנות שאני לא מכיר...)
בקיצור, מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו לעלות. תודה מראש. -
@רבנן-ברכו
מחפש פתרון טוב יותר מלהתקין מחדש. -
@רבנן-ברכו
מחפש פתרון טוב יותר מלהתקין מחדש. -
@רבנן-ברכו שהמחשב עבד הייתה סיסמה שעבדה מצוין.
אחרי כמה זמן שהמחשב לא היה בשימוש הוא לא עולה. ואומר שהתיקון האוטומטי לא עובד.
בנסיון לשחזר את המערכת הוא ביקש סיסמה ומשום מה הסיסמת כניסה למחשב הוא אומר שהסיסמה שגויה. -
@רבנן-ברכו שהמחשב עבד הייתה סיסמה שעבדה מצוין.
אחרי כמה זמן שהמחשב לא היה בשימוש הוא לא עולה. ואומר שהתיקון האוטומטי לא עובד.
בנסיון לשחזר את המערכת הוא ביקש סיסמה ומשום מה הסיסמת כניסה למחשב הוא אומר שהסיסמה שגויה. -
@NH-LOCAL
אין בדיסק טכנאים איזה תוכנה שיכולה לזהות את הבעיה/לשחזר את המערכת?
(כי אני לא חושב שהבעיה היא בסיסמה. הבעיה שכל המערכת לא עולה)(בכל אופן, אם יש מדריך בפורום לאיפוס סיסמה אשמח לקישור)
-
בקיצור, מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו לעלות. תודה מראש.@IGO כתב בבעיה | ווינדוס 10 לא עולה. תיקון אוטומטי לא עובד.:
אני מכניס את הסיסמה של המשתמש, והוא אומר שהסיסמה שגויה. אולי לא הבנתי נכון ואני צריך סיסמה למשהו אחר?
אפשר צילומ ?
(אולי מבקש סיסמת Bitlocker?!)