עזרה | הארדיסק חיצוני לא נקרא
- 
@קינג-קומפיוטר כתב בעזרה | הארדיסק חיצוני לא נקרא: תעלה גם תמונה של דוח סמארט תוריד את התוכנה מכאן 
  @משה-כהן-2-0 לא רואים את כל השורות תעלה תמונה מלאה 
- 
@קינג-קומפיוטר כתב בעזרה | הארדיסק חיצוני לא נקרא: תעלה גם תמונה של דוח סמארט תוריד את התוכנה מכאן 

- 
@משה-כהן-2-0 זה דיסק 0 (הראשון ברשימה)? 
 למה הוא מוגדר כדינמי?@קינג-קומפיוטר כתב בעזרה | הארדיסק חיצוני לא נקרא: זה דיסק 0 (הראשון ברשימה)? לא זה קיים גם כשאני מוציא כונן 0 זה בתוך המחשב שלי לא מופיע שם 
- 
@קינג-קומפיוטר כתב בעזרה | הארדיסק חיצוני לא נקרא: זה דיסק 0 (הראשון ברשימה)? לא זה קיים גם כשאני מוציא כונן 0 זה בתוך המחשב שלי לא מופיע שם @משה-כהן-2-0 אז אם אני מבין נכון זה דיסק 2 
 נראה שהמצב יחסית חמור אם יש לך שם חומר יקר תנתק מהמחשב ותלך למישהו מקצועי בתחום השיחזור מידע
- 
@משה-כהן-2-0 אז אם אני מבין נכון זה דיסק 2 
 נראה שהמצב יחסית חמור אם יש לך שם חומר יקר תנתק מהמחשב ותלך למישהו מקצועי בתחום השיחזור מידע@קינג-קומפיוטר אין לי בזה כלום אבל מוזר כי בהתקנים זה כן מופיע לי  
- 
@קינג-קומפיוטר אין לי בזה כלום אבל מוזר כי בהתקנים זה כן מופיע לי  @משה-כהן-2-0 איזה חברה הכונן כמה נפח איפה קנית וכמה הוא עלה? 
- 
@קינג-קומפיוטר אין לי בזה כלום אבל מוזר כי בהתקנים זה כן מופיע לי  @משה-כהן-2-0 המתאם מזוהה ולכן הוא מופיע בהתקנים אבל הדיסק שמחובר אליו - לא וזה עוד יותר מדאיג כי זה מוריד את הסיכויים שמדובר בפגם במתאם 
- 
@משה-כהן-2-0 איזה חברה הכונן כמה נפח איפה קנית וכמה הוא עלה? @קינג-קומפיוטר כתב בעזרה | הארדיסק חיצוני לא נקרא: איזה חברה הכונן Elements @קינג-קומפיוטר כתב בעזרה | הארדיסק חיצוני לא נקרא: כמה נפח 1 טרה @קינג-קומפיוטר כתב בעזרה | הארדיסק חיצוני לא נקרא: איפה קנית דיו פרינט בר אילן @קינג-קומפיוטר כתב בעזרה | הארדיסק חיצוני לא נקרא: וכמה הוא עלה 200 
- 
@משה-כהן-2-0 המתאם מזוהה ולכן הוא מופיע בהתקנים אבל הדיסק שמחובר אליו - לא וזה עוד יותר מדאיג כי זה מוריד את הסיכויים שמדובר בפגם במתאם @מתכנת-חובב @קינג-קומפיוטר היה לי בזה מחיצות ומשהו הסיר לי את זה יש קשר בין הדברים 
- 
@מתכנת-חובב @קינג-קומפיוטר היה לי בזה מחיצות ומשהו הסיר לי את זה יש קשר בין הדברים @משה-כהן-2-0 אין קשר למחיצות כמו שכתב @מתכנת-חובב מדובר בפגם פיזי בדיסק אם הוא עדיין באחריות תחזור לחנות