שאלה | איך מוחקים את התפריט של דפדפן דחוף מאוד
-
מישהו יודע איך מוחקים את התפריט של הדפדפן בקלות אני לא כזה מבין בכל מיני צריבות וכאלה אז מי שיכול להסביר לי הכי פשוט יעזור לי מאודדדדדד תודה וחג שמח
-
מישהו יודע איך מוחקים את התפריט של הדפדפן בקלות אני לא כזה מבין בכל מיני צריבות וכאלה אז מי שיכול להסביר לי הכי פשוט יעזור לי מאודדדדדד תודה וחג שמח
@אסרף-תקשורת ברוב המכשירים צריך בשביל זה הרשאת רוט
-
@אסרף-תקשורת אם מדובר בנוקיה c2
אפשרי דרך מובימב או דרך בלוטוס+ -
@אסרף-תקשורת
עיין כאן https://mitmachim.top/post/56045
||כבר פתחת על עוד נושא|| -
אפשרי דרך מובימב או דרך בלוטוס+@ephraum-tzvi כן מדובר בסי 2
-
אפשרי דרך מובימב או דרך בלוטוס+@ephraum-tzvi מה זה אומר הדרכים האלה??
-
@ephraum-tzvi מה זה אומר הדרכים האלה??
@אסרף-תקשורת פשוט תמחק את השורה של הדפדפן (נראה לי ששורה מספר 10)
תקרא את המדריך ותבין במה מדובר כמובן שקרדיט ל @אלישי , יש גם קבצים מוכנים שאלישי הכין למי שלא רוצה להתעסק בזה יותר מידי פה
בקשר לבלוטוס+, התבלבלתי
, יש דרך להכין ערכת נושא ביישום הזה, לא להחליף את התפריט
להורדת היישום קרדיט ל @אביי
בהצלחה -
@אסרף-תקשורת
אם המטרה היא שהאינטרנט יהיה חסום (עבור ילד וכדומה) ניתן לבקש מחברת הסים להסיר את האינטרנט (יותר קל מכל האופציות שהביאו קודמי). מועדים לשמחה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות