בקשת מידע | להתקשר בלי להחשף
-
@elazar כתב בבקשת מידע | להתקשר בלי להחשף:
@ראובן-שבתי כתב בבקשת מידע | להתקשר בלי להחשף:
לא משהו מעבר
ממש לא נכון
לא חסרים מאגרי מידע שנפרצו (DB) שבהם מופיעה כתובת שם מלא תעודת זהות וכואני מדבר על המשתמש הפשוט
אם הוא מתקשר אלי מה אני יודע
חברות התקשורת גם יודעים מאיפה אני מתקשר נו באמת...
גם יש אפלקציית מי שכתוב את השם ואז יש אגרון לדעת איפה השם גר
לכם שאלתי מה החשש שלו -
@ראובן-שבתי ממש תודה שאתה טורח להגיב לי שוב ושוב.
אני יגיד לך לאן אני חותר
יש איזה מישהו שאני כעת עדיין לא רוצה שידע עלי כלום כי יש לי יסוד סביר להניח שהוא רוצה לדפוק אותי באיזה ענין, רק הקטע הוא שהוא נתן לי את המספר שלו ואני מת להתקשר אליו ולבר איתו וכו', רק שאני פוחד שהרי כיום אין לו שום מידע עלי , חוץ ממייל פיקטבי , ס'תומרת אם הייתי יודע בבירור שהוא לא רוצה לדפוק אותי בכיף הייתי מתקשר, רק אני פוחד שכן
ולכן אני שואל איך אני בכל זאת יכול לדבר איתו בלי שידע עלי שום פרט בכלל בכלל ?
-
@ב-ל-0 כתב בבקשת מידע | להתקשר בלי להחשף:
@אדוני תתקשר אליו מטלפון של בזק שנראה לי שקיים עדין בכמה מקומות שאין לו שןם אפשרות לעלות עליך או שתקשר אליו מסתם בן אדם ברחוב
כמו שאמרתי באחד השרשורים שלו, הכל תלוי ברמת משאבים שיש לבן אדם מהצד השני
@אדוני אם אתה מטרידן והמשטרה תתערב הם יוכלו להגיע לטלפון ציבורי שממנו התקשרת ולמצלמות אבטחה מסביב וכן הלאה -
@איש-אמת כתב בבקשת מידע | להתקשר בלי להחשף:
@ב-ל-0 כתב בבקשת מידע | להתקשר בלי להחשף:
@אדוני תתקשר אליו מטלפון של בזק שנראה לי שקיים עדין בכמה מקומות שאין לו שןם אפשרות לעלות עליך או שתקשר אליו מסתם בן אדם ברחוב
כמו שאמרתי באחד השרשורים שלו, הכל תלוי ברמת משאבים שיש לבן אדם מהצד השני
@אדוני אם אתה מטרידן והמשטרה תתערב הם יוכלו להגיע לטלפון ציבורי שממנו התקשרת ולמצלמות אבטחה מסביב וכן הלאהחס וחלילה 'מטרידן', אני חושב שכבר הסברתי את עצמי באחת ההודעות הקודמות, ומי שלא מעוניין להאמין - שיבוסם לו !
-
@אדוני אז הכי פשוט זה שתפתח קו ivr עם ניתוב שיחה ותתקשר אליו דרכו, יעלה לך כמה שקלים אבל יצא יותר זול מלקנות טוקמן (אם אתה מתכוון לדבר פחות משעה וחצי)
פעם ימות חילקו קו ווירטואלי חינמי, אולי עדיין, תבדוק על זההייתי עושה לך את זה רק שאני לא מעוניין להסתבך -
י יוסי מחשבים העביר נושא זה מ-כללי - עזרה הדדית ב-
-
@דוד-חזן כתב בבקשת מידע | להתקשר בלי להחשף:
@DANI123 כתב בבקשת מידע | להתקשר בלי להחשף:
לא הצלחתי להבין למה לא להתקשר מחסוי וזו
חסוי לא הייתי ממליץ, כי היום כל אחד יכול לעשות מזהה חסוי ברגע וגם בחינם.
איך?
-
@המוזיקאי-חדש איך יש קשר לכאן ?
תחפש בפורום יש לזה הרבה נושאים