שיתוף | אודות הגירסה החינמית (הפרויקט ננטש)
-
שלום לחברי הפורום, אני רוצה להציג בפניכם את “הגרסה החינמית” שנותנת מענה לכל מי שרוצה גרסה כשרה בחינם (למה לשלם על גרסה כשרה?! חשבתם פעם?)
אז ככה אני התחלתי לעבוד על זה לפני תקופה והאמת עשיתי את זה בזמנים לא זמנים ואם חשבתי לסיים את זה תוך שבועיים אז זה לקח לי יותר מחודש…
test.mp4בעזרת ה’ עוד יצאו עדכונים לגרסה הנוכחית והם יהיו ברמה גבוהה (אני יגלה קצת-רקעים מיוחדים תמונת פתיחה נחמדה, תיקון לזה שא"א לשמוע הקלטות ועוד הרבה פיצ’רים) לכן אבקש אם נתקלתם באיזה בעיה כלשהיא כגון שהאפליקציה קורסת או דבר נחוץ שלא כלול וכן שגיאות תרגום תעדכנו כאן בשרשור.
להורדת הגרסא:
!!! warning [MitmachimTop]: זהירות!!
הפרויקט ננטש - לא יהיו עדכונים ממני או תמיכה, פעלו בזהירות על אחריותכםשינויים:
- אפשרות שינוי מהירות תזוזת עכבר
- צלצולים חדשים לשעון מעורר
- מקליט שיחות אוטומטי
- תיקוני נראות שונים
- הסרטה.
קרדיטים:
ל @achakian0000 (על שלל שמותיו ) שנידב את הפורום שלו ותירגם חלק נכבד מהאפליקציות
ל @zalmensmok שעזר לי עם כמה מהמדריכים שלו (באמת היו אחלה )
לכל מפתחי האפליקציות שהאפליקציה שלהם בפנים
ולכל מי שעזר עוזר ויעזור לי --תודה רבה
גרסאות ישנות:תוכן:
- קובץ קושחה מלא
- רטט בשיחה
- צלצול מתגבר
- שומר מסך
- תפילון
- לוח שנה עברי
- הסרטה
-
-
@איש-אמת כתב בשיתוף | אודות הגירסה החינמית:
בעזרת ה’ עוד יצאו עדכונים לגרסה הנוכחית והם יהיו ברמה גבוהה (אני יגלה קצת-רקעים מיוחדים תמונת פתיחה נחמדה, תיקון לזה שא"א לשמוע הקלטות ועוד הרבה פיצ’רים) לכן אבקש אם נתקלתם באיזה בעיה כלשהיא כגון שהאפליקציה קורסת או דבר נחוץ שלא כלול וכן שגיאות תרגום תעדכנו כאן בשרשור.
אני גם מתכנן לשדרג אותה. אבל אין לי מכשיר לניסויים. ככה שאני צריך מישהו עם מכשיר.
הערה: הגרסא שאני אכין לא תופץ באינטרנט, אלא כמו הגרסא החינמית שלי לF21PRO, היא תצרב בנקודות צריבה ספציפיות. -
@אליר325000 לא
אבל אין לי מכשיר לניסויים. ככה שאני צריך מישהו עם מכשיר.
מי שיש לו מכשיר לניסויים אפילו מכשיר תקול (שהמוח מת אבל הכפתורים והגוף תקינים) שמוכן לנדב לטובת העניין
שיפנה אלי וככה נוכל להתקדם, יש"כ -
@איש-אמת כתב בשיתוף | אודות הגירסה החינמית:
שהמוח מת אבל הכפתורים והגוף תקינים
יש לי מוח ומסך, כמו שסיפרתי לך...
ותגיד לי, אתה עדיין זקוק ל famework שתירגמתי, או שלא רלוונטי?
ואגב יש לי כמה הצעות שיפור לגירסתך...
-
@אליר325000 אני אשמח לשמוע על הכל, אבל קודם כל שיהיה לי מכשיר לנסות...
-