בקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?
-
@ynyehuda אין לי בכלל, זה גם מה שכתבתי למעלה
@סקרן-להבין כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
אם למשל אין לך TPM
-
@סקרן-להבין כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
@ynyehuda אין לי בכלל, זה גם מה שכתבתי למעלה
אם למשל אין לך TPM
ולי יש 4 מחשב בלי בכלל ועובד אחלה ב"ה בלע"ה
-
@הנני-העני דבר ראשון זה מעולה! כך שאין שום בעיה אני הזהרתי ספציפית על מה שקרה לי ויש אנשים שזה עוזר להם
דבר שני שאלה, כמה זמן יש את ווינ11 על המחשבים האלו? -
@אהרן כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
כדאי לעקוף את הבעיה?
כמו ש @A0533057932 כתב, זה תלוי ברמה, אבל אם למשל אין לך TPM אז לא מומלץ בכלל לעקוף, זה הורס את המחשב!
סביר להניח שאין קשר בין הבעיות במחשב שלך לבין ה-tpm, מדובר בסך הכל ברכיב אבטחה ובדרישה שעניינה הבטחת רמ אבטחה מסוימת במחשב, בשונה מהדרישות האחרות כמו מינימום 4 ג'גה ראם ומעבד דור שמיני והלאה.
כנל אם יש לך מעבד AMD גם לא מומלץ במיוחד, אבל עוד לא ראיתי אנשים שזה עשה להם בעיות... (אז אני לא בטוח בכלל שזה בעייתי..)
כנראה שזה גם לא בעייתי. אם מיקרוסופט מצידם מאפשרים להתקין על מחשבי AMD ללא עקיפות, אז כנראה שזה בסדר
בקיצור, מצטרף ל@הנני-העני ולא מטעמיה...
-
רק מזכיר שאת המקש הימני אפשר להחזיר בקלות שיהיה כמו ווינדוס 10
ככה שזה לא אמור להיות שיקול -
כנל אם יש לך מעבד AMD גם לא מומלץ במיוחד,
היסטוריה עתיקה
-
@אליר325000 כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
מלבד זאת שהמערכת הזו שונה לחלוטין עבור מסכי המגע [לי אישית...] וזה באמת עולם של נוחות אחרת.
לא יודע על מה אתה מדבר. ביטלו את האפשרות של מצב טאבלט, המחווה של הזזה עם האצבע מימין פותחת את הווידגטים (מה זה בכלל?)במקום מעבר בין כל היישומים שפתוחים ב10, ומשמאל רק את הלוח שנה וההתראות במקום ההגדרות המהירות וההתראות שיש ב10.
-
@חייםבמים12 כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
לא יודע על מה אתה מדבר. ביטלו את האפשרות של מצב טאבלט,
מה אתה קורא מצב טאבלט?
ששורת המשימות מוסתרת ועולה רק ע"י ריחוף?
יש את זה גם ב11
רק לא קוראים לזה מצב טאבלט -
@ראובן-שבתי כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
מה אתה קורא מצב טאבלט?
בוינ' 10 היה מצב שנקרא "מצב טאבלט", הוא יותר מותאם למגע, שורת משימות מוסתרת, מקלדת קופצת בנגיעה על המסך מקשים גדולים יותר וכן הלאה.
-
@פלורידה שורת המשימות לא בהכרח מוסתרת.
@ראובן-שבתי עיקר השינוי היה שכל חלון נפתח אוטומטית על כל המסך ומשיכה שלו מלמעלה למטה סוגרת אותו.
ביחד עם המחוות האחרות שציינתי לעיל נוחות השימוש במגע היא הבדל שמים וארץ. -
@אהרן כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
בבדיקת התאמה לווינדוס 11 הוא כותב לי:
האם מומלץ לשדרג?הtpm לא מעניין. העניין הוא המהירות של המחשב. אם ווינ 10 רץ חל חלק לגמרי אין סיבה ש11 לא יהיה כן. אם כבר 10 מקרטע אז 11 עלול גם להיות כך ואולי יותר גרוע אך לא מוכרח (תלוי אי עביד התקנה נקיה או שידרוג). (מהירות תלי בכמה עניינים ולכן מעבד בלבד לא אומר דבר , יש עניין גם בכמות ראם , מקום פנוי במחשב , סוג הכונן ועוד.)
-
@הנני-העני לפחות מהניסיון שלי על מעבד N4020 וינ11 הרבה יותר כבד מ10.