בקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?
-
@NH-LOCAL כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
@הנני-העני כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
@רפאל-vnkl
זה רק אני או שכל שבועיים יש מישהו אחר ששואל איך זה ווינדוס 11 ועונים לו את אותן התשובות?
אז יאללה , בואו נסכם את זה פעם אחת ולתמיד
וכו'...אני חושב שאדם שמגיע לפורום ומתעניין האם לשדרג, יוצא אוטומטית מגדר השמרן שמעדיף להישאר לעד עם המוכר והטוב. וממילא מומלץ לו בהחלט ללכת על 11...
לא מדויק.
אנשים באין לפה במחשבה שהעולם ורוד ואין תקלות וגם אם כן נותנים פה השתלטות מרחוק ותוך 10 דק הכל מסודר.
צריך לדעת את עעניין.יפה שאתה עושה לומדעס , אך זה עדיף שתשמור יותר לגמ' (בלי מטרה לפגוע ח"ו)
-
@הנני-העני כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
לא מדויק.
אנשים באין לפה במחשבה שהעולם ורוד ואין תקלות וגם אם כן נותנים פה השתלטות מרחוק ותוך 10 דק הכל מסודר.
צריך לדעת את העניין.זה בדיוק העניין. לפני חצי שנה ויותר, לשדרג לווינדוס 11 זה היה בסימן שאלה למי שלא אוהב אתגרים מידי, אבל כעת אין שום סיבה ממשית לא לשדרג
-
@הנני-העני הענין הוא שצריך שיהיה איזה פוסט מסודר שכתוב בצורה מסודרת את הבאגים ואת המעלות, ושיהיה מי שיעדכן על השינויים שקורים כל הזמן.. אני כשחיפשתי מידע מסודר לא הצלחתי למצוא מהר, והנה לדוגמא את המעלה של השולחנות עבודה שיותר קל לעבור לא ראיתי בשום מקום עד כאן..
-
@ש-בר זו באמת בעיה. כי שמישהו בא ושואל אותי (לאו דוקא בפורום) מה היתרונות של ווינדוס 11, לא תמיד יש לי משהו ברור לענות לו. אחרי הכל זו מערכת כללית עם המון פרטים (והשינויים הם אדירים!) ובסופו של דבר אין כמו התרשמות אישית בשביל לעמוד על מכלול היתרונות של המערכת
-
@ש-בר כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
@הנני-העני הענין הוא שצריך שיהיה איזה פוסט מסודר שכתוב בצורה מסודרת את הבאגים ואת המעלות, ושיהיה מי שיעדכן על השינויים שקורים כל הזמן.. אני כשחיפשתי מידע מסודר לא הצלחתי למצוא מהר, והנה לדוגמא את המעלה של השולחנות עבודה שיותר קל לעבור לא ראיתי בשום מקום עד כאן..
ועכשיו אשאל אותך את השאלה האמיתית - האם זה משנה לך בכהוא זה את ההכרעה והדעה שלך לגבי ווינדוס 11?
תמהני אם כן...
דברים שוליים... מי שמעוניין שיתקין על אימולטור או יכנס לאתרים ברשת שמדמים ווינ 11.. חבל על כל פוסט.. -
@רפאל-vnkl כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
חוצמזה הוויכוח הזה חסר כל תועלת.
כמו מה אתה אוהב יותר, חורף או קיץ...
אני רק הסברתי את דעתי שאין מה לעשות וצריך להתקדם, וגם אם אתה צודק בהמשך כבר לא יהיה שייך להישאר עם 10...
בכל אופן בהצלחה
-
@אהרן כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
כדאי לעקוף את הבעיה?
כמו ש @A0533057932 כתב, זה תלוי ברמה, אבל אם למשל אין לך TPM אז לא מומלץ בכלל לעקוף, זה הורס את המחשב!
כנל אם יש לך מעבד AMD גם לא מומלץ במיוחד, אבל עוד לא ראיתי אנשים שזה עשה להם בעיות... (אז אני לא בטוח בכלל שזה בעייתי..) -
@סקרן-להבין כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
@אהרן כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
כדאי לעקוף את הבעיה?
כמו ש @A0533057932 כתב, זה תלוי ברמה, אבל אם למשל אין לך TPM אז לא מומלץ בכלל לעקוף, זה הורס את המחשב!
לא יודע מה שאתה אומר. יש לי 4 מחשבים רצים מעולה ב"ה.
כנל אם יש לך מעבד AMD גם לא מומלץ במיוחד, אבל עוד לא ראיתי אנשים שזה עשה להם בעיות...
גם זה אני לא יודע מה המקור של כבודו..
-
לא יודע מה שאתה אומר. יש לי 4 מחשבים רצים מעולה ב"ה.
יש לי מחשב (זה שאני עכשיו עליו) שהחיסרון היחיד של דרישות ווינדוס 11 הוא TPM ועקפתי, אחרי חודש בערך המחשב התחיל לעשות בעיות, הוא לא נדלק בשום צורה שהיא (העליתי גם שרשור כאן ולא ממש הסבירו לי את הסיבה מכיוון שיש הרבה סיבות לזה כנראה...?) לקחתי אותו למעבדת מחשבים והם הסבירו שהמערכת הפעלה היא לא מותאמת למחשב וזה מה שעשה את הבעיה, והייתי צריך לעשות איפוס למחשב (כולל מחיקה של קבצים חשובים ולא מגובים....) ולחזור לווינ10...
גם זה אני לא יודע מה המקור של כבודו..
העלו פה פעם סרטון של איזה בן אדם של מחשבים, (כשאזכר איפה ומי אז אכתוב) שהוא מראה איך לעקוף והוא אמר את זה שם, לכן אמרתי שלא ראיתי עדיין אנשים שזה עשה להם בעיות ואני בכלל לא בטוח שזה בעייתי...
-
@סקרן-להבין כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
יש לי מחשב (זה שאני עכשיו עליו) שהחיסרון היחיד של דרישות ווינדוס 11 הוא TPM ועקפתי,
אין בכלל TPM, או שיש גירסה 1?
כי לי יש גירסה 1, ועשיתי עקיפה כנ"ל, וב"ה המחשב עובד פיקס.
-
@ynyehuda אין לי בכלל, זה גם מה שכתבתי למעלה
אם למשל אין לך TPM
-
@ynyehuda אין לי בכלל, זה גם מה שכתבתי למעלה
אם למשל אין לך TPM
ולי יש 4 מחשב בלי בכלל ועובד אחלה ב"ה בלע"ה
-
@הנני-העני דבר ראשון זה מעולה! כך שאין שום בעיה אני הזהרתי ספציפית על מה שקרה לי ויש אנשים שזה עוזר להם
דבר שני שאלה, כמה זמן יש את ווינ11 על המחשבים האלו? -
כדאי לעקוף את הבעיה?
סביר להניח שאין קשר בין הבעיות במחשב שלך לבין ה-tpm, מדובר בסך הכל ברכיב אבטחה ובדרישה שעניינה הבטחת רמ אבטחה מסוימת במחשב, בשונה מהדרישות האחרות כמו מינימום 4 ג'גה ראם ומעבד דור שמיני והלאה.
כנל אם יש לך מעבד AMD גם לא מומלץ במיוחד, אבל עוד לא ראיתי אנשים שזה עשה להם בעיות... (אז אני לא בטוח בכלל שזה בעייתי..)
כנראה שזה גם לא בעייתי. אם מיקרוסופט מצידם מאפשרים להתקין על מחשבי AMD ללא עקיפות, אז כנראה שזה בסדר
בקיצור, מצטרף ל@הנני-העני ולא מטעמיה...
-
רק מזכיר שאת המקש הימני אפשר להחזיר בקלות שיהיה כמו ווינדוס 10
ככה שזה לא אמור להיות שיקול -
כנל אם יש לך מעבד AMD גם לא מומלץ במיוחד,
היסטוריה עתיקה
-
@אליר325000 כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
מלבד זאת שהמערכת הזו שונה לחלוטין עבור מסכי המגע [לי אישית...] וזה באמת עולם של נוחות אחרת.
לא יודע על מה אתה מדבר. ביטלו את האפשרות של מצב טאבלט, המחווה של הזזה עם האצבע מימין פותחת את הווידגטים (מה זה בכלל?)במקום מעבר בין כל היישומים שפתוחים ב10, ומשמאל רק את הלוח שנה וההתראות במקום ההגדרות המהירות וההתראות שיש ב10.
-
@חייםבמים12 כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
לא יודע על מה אתה מדבר. ביטלו את האפשרות של מצב טאבלט,
מה אתה קורא מצב טאבלט?
ששורת המשימות מוסתרת ועולה רק ע"י ריחוף?
יש את זה גם ב11
רק לא קוראים לזה מצב טאבלט -
@ראובן-שבתי כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
מה אתה קורא מצב טאבלט?
בוינ' 10 היה מצב שנקרא "מצב טאבלט", הוא יותר מותאם למגע, שורת משימות מוסתרת, מקלדת קופצת בנגיעה על המסך מקשים גדולים יותר וכן הלאה.