בקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?
-
@פלורידה אני לא...
מבחינתי זה בדיוק אותו דבר כמו 10. חוץ מהפריסה, אבל אפילו היא לא מי-יודע-מה.
ב11 יש דברים מרגיזים חסרי כל תועלת, כמו ביטול אפשרות גרירה לשורת המשימות - בשביל מה?
קיצור תפריט המקש הימני - אני עד עכשיו לא התרגלתי אליו.
אם תמצאו משהו מועיל ושימושי באמת שיש ב11 חוץ מהפריסה - תודיעו לי.
אני מזמן רציתי לחזור ל 10 - אבל עברו ה10 ימים, ואין מה לעשות חוץ מהתקנה נקייה.
@שמואל-ש אם בכל זאת תעבור ל 11 - ממליץ לך להאריך את ה10 ימים להרבה זמן - יש איפשהו במדריכים מדריך על זה -
@שמואל-ש אני כבר על 11 בכל המחשבים שלי וסך הכל נהנה
2 בעיות שנקלתי בהם - א' לוקח זמן לתפריט ההקשר להיפתח, וב' כל פעם שעוברים על לחצן החיפוש עולה חלון קטן של חיפוש מהיר שלא תמיד נסגר בקלות ולפעמים משאיר צללית כזאת אחריו שצריך לעבור שם עם העכבר עוד פעם כדי להעלים (קשה להסביר בכתב... מקווה שהבנת את הרעיון) -
@רפאל-vnkl כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
ב11 יש דברים מרגיזים חסרי כל תועלת, כמו ביטול אפשרות גרירה לשורת המשימות - בשביל מה?
כבר לא
-
@מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
ב' כל פעם שעוברים על לחצן החיפוש עולה חלון קטן של חיפוש מהיר שלא תמיד נסגר בקלות
אפשר לבטל את המצב רחיפה
גם ככה לא באמת נצרך -
תוכל לענות לי מה הכוונה 'הוספת שולחן עבודה'?
-
@ש-בר כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
תוכל לענות לי מה הכוונה 'הוספת שולחן עבודה'?
אתה יכול לפתוח כמה שולחנות עבודה
ולעבור מאחת לשנייה
(לא שתי משתמשים!!) -
@ראובן-שבתי ובכל שולחן יש קבצים אחרים [בשונה מווינ 10]?
-
@רפאל-vnkl כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
אם תמצאו משהו מועיל ושימושי באמת שיש ב11 חוץ מהפריסה - תודיעו לי.
פה נאמר ככה, עצם האפשרות בתיקיות שיהיה מסודר כמו בדפדפן עם טאבים, זה בשורה אדירה.
מלבד זאת שהמערכת הזו שונה לחלוטין עבור מסכי המגע [לי אישית...] וזה באמת עולם של נוחות אחרת.
וחוצמזה העיצוב של 10 כבר נראה מיושן, היום העיצוב הצבעוני של 11 הרבה יותר הולך [כך לדוג' האפליקציה החדשה של בנק לאומי, מזכיר לכם משהו, לא?!]
כמובן שאחרי שמתרגלים למשהו קשה להבין משהו אחר, אבל כיום אחרי שהתרגלתי ל11 אינני רגיל ל10.
אבל ככה זה בטכנולגיה, כל יום [ןיתר מכך..] משתנה דברים....
-
@אליר325000 אני מסכים איתך שהטאבים בסייר מעולים, אך הם עדיין לא הגיעו גם בגירסא החדשה של 11.
לגבי העיצוב, אני הדגשתי משהו מועיל ושימושי באמת, וזה לא. אפשר להסתדר מ-צ-ו-י-ן גם ב 10.
לגבי המגע, לא לכולם יש, וגם זה לא באמת מועיל. -
אך הם עדיין לא הגיעו גם בגירסא החדשה של 11.
לי יש את זה כבר חודש, [אמנם אני באינסיידר...]
ולגבי העיצוב של 10 שים לב שכולם הולכים לאותו כיוון, גוגל ומייקרוסופט [אפל איני יודע], אני חושב שבסוף עיצוב ישן [ןלא משנה למה הוא כזה, גם אם זה נטו פסיכולגיה] מקשה ויזואלית...
-
אפשר להסתדר מ-צ-ו-י-ן גם ב 10.
אה, וגם עם 7 ו XP מבחינת העיצוב אפשר להסתדר, אבל זה מאד לא נעים....
-
@ש-בר כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
@ראובן-שבתי ובכל שולחן יש קבצים אחרים [בשונה מווינ 10]?
לא. רק שצורת המעבר יותר נוחה
-
@NH-LOCAL דהיינו?
קשה להסביר. נסה ותראה...
@אליר325000 כתב בבקשת מידע | למעשה כרגע, מומלץ להתקין כבר ווינדוס 11? יש באגים/בעיות?:
פה נאמר ככה, עצם האפשרות בתיקיות שיהיה מסודר כמו בדפדפן עם טאבים, זה בשורה אדירה.
עניין של כמה חודשים וזה מגיע לכולם כפי הנראה (בתור משתמש בגרסת הבטא - יש למה לצפות...)
מלבד זאת שהמערכת הזו שונה לחלוטין עבור מסכי המגע [לי אישית...] וזה באמת עולם של נוחות אחרת.
זה גם דבר שעתיד להשתנות, בגרסאות מתקדמות כבר עובדים על התאמה למסכי מגע, אבל זה יקח עוד זמן
-
@אליר325000 אל תגזים. ב xp העיצוב באמת מעצבן, וממש לא נוח.
לעומת זאת בווינ7 הוא די סבבה, אבל 10? מצוין לחלוטין, עד שבזמנו מיקרוסופט הודיעה שהיא לא מתכוונת להוציא גרסא חדשה יותר של ווינדוס. אגב, לא אמרתי שאני לא אוהב את העיצוב, ולא אמרתי שהוא לא נוח. אמרתי שההבדל בין 10 ל 11 מבחינת העיצוב הוא לא קריטי בכלל, וזה לא שימושי באמת. חוצמזה הוויכוח הזה חסר כל תועלת. -
אבל 10? מצוין לחלוטין
כשתיהיה חודשיים על 11 נשמע מה תגיד על 10
בסוף הכל עניין של הרגל.. מתרגלים לחדש קשה להסתכל על הישן
(זוכר משקפיים בלי מסגרת.. איכס נכון? לפני עשר שנים זה היה יפה) -
@ראובן-שבתי אני כבר שנה על 11
-
@ראובן-שבתי אני כבר שנה על 11
אז אין לי מה להגיד לך...
-
@ראובן-שבתי אולי בגלל שיש לי בבית עוד שתי מחשבים עם 10 אני ככה. (אבל אני בעיקר עם ה11