להורדה | 🎧 אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!
- 
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה |  אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!: אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!:@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה |  אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!: אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!:@פרוזי אנסה אירפודס.ap 
 תבדוקמה זה הסיומת הזו? 
 הוא בכלל לא מבין שזו אפליקציה...@פרוזי כתב בלהורדה |  אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!: אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!:מה זה הסיומת הזו? תוסיף את האות K לסיומת של הקובץ זה כדי שההורדה לא תחסם בנטפרי, פשוט תערוך את שם הקובץ שיהיה לו סיומת של APK 
- 
@פרוזי כתב בלהורדה |  אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!: אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!:מה זה הסיומת הזו? תוסיף את האות K לסיומת של הקובץ זה כדי שההורדה לא תחסם בנטפרי, פשוט תערוך את שם הקובץ שיהיה לו סיומת של APK @יוסף-אלחנן מגניב לא הכרתי... 
 @עם-ישראל-חיי ממש תודה אך לא עובד...
- 
@יוסף-אלחנן מגניב לא הכרתי... 
 @עם-ישראל-חיי ממש תודה אך לא עובד...@פרוזי כתב בלהורדה |  אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!: אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!:ממש תודה אך לא עובד... היה צפוי...  @פרוזי כתב בלהורדה |  אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!: אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!:@יוסף-אלחנן מגניב לא הכרתי... אתה כנראה אף פעם לא הורדת פה אפליקציות... 
 זה כבר משהו שאפשר לקרוא לו 'ישן'...
- 
@יוסף-אלחנן מגניב לא הכרתי... 
 @עם-ישראל-חיי ממש תודה אך לא עובד...@פרוזי נסה את זה! 
 yos-airbuds-popup-v2.8.22-איירפודס_mod.apאו את זה 
 (אפליקציה אחרת אומנם)
 MaterialPods_v_3.56 (356).ap
- 
@פרוזי נסה את זה! 
 yos-airbuds-popup-v2.8.22-איירפודס_mod.apאו את זה 
 (אפליקציה אחרת אומנם)
 MaterialPods_v_3.56 (356).ap
- 
בקיצור אפשר לסכם שאין ממש אפליקצייה עובדת בשביל אנדרואיד? 
- 
בקיצור אפשר לסכם שאין ממש אפליקצייה עובדת בשביל אנדרואיד? @צבי-דב-כהנוביץ כתב בלהורדה |  אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!: אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!:אנדרואיד רק בנמוך! 
- 
@עם-ישראל-חיי 
 ניסיתי להתקין כמה אפליקציות בשיאומי לאוזניות ועל כולם הוא כותב לי בעיה בניתוח החבילה, ואת האפליקציה הזאת הצלחתי להתקין אבל הוא כותב לי עצר AirBuds Popup , יש לך מושג אם יש אפליקציה שתעבוד בשיאומי ללא חיבור לאינטרנט?
- 
@עם-ישראל-חיי 
 ניסיתי להתקין כמה אפליקציות בשיאומי לאוזניות ועל כולם הוא כותב לי בעיה בניתוח החבילה, ואת האפליקציה הזאת הצלחתי להתקין אבל הוא כותב לי עצר AirBuds Popup , יש לך מושג אם יש אפליקציה שתעבוד בשיאומי ללא חיבור לאינטרנט?@c-s אין לי מושג 
- 
@צבי-דב-כהנוביץ כתב בלהורדה |  אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!: אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!:אנדרואיד רק בנמוך! @עם-ישראל-חי אני צריך בשביל שיאומי מקשים (פתוח להתקנות) יש איזושהי אפליקצייה שתעבוד לי? 
- 
@עם-ישראל-חי אני צריך בשביל שיאומי מקשים (פתוח להתקנות) יש איזושהי אפליקצייה שתעבוד לי? @צבי-דב-כהנוביץ כתב בלהורדה |  אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!: אפליקציה לשליטה על אוזניות האיירפודס (Airpods) שלך!:@עם-ישראל-חי אני צריך בשביל שיאומי מקשים (פתוח להתקנות) יש איזושהי אפליקצייה שתעבוד לי? לא נראה לי שיש 
 זה גרסה ישנה מדי