באג | מחשב נייד אסוס קורס מיד לאחר הדלקה
-
ערב טוב,
הסיפור התחיל כך, קיבלתי מחשב נייד אסוס גיימינג מחבר, מחשב ממש טוב, הבעיה שלו זה שהוא לא יכול לעבוד בלי חיבור רציף לסוללה (מחוברת, לא נטענת). הבאתי את המחשב הבייתה, וניסיתי לאפס אותו דרך ההגדרות, הוא מגיע ל83% ואז נתקע החלנית של האיפוס, ככה, על 83% אחרי 20 דקות בערך הבנתי שזה לא הולך, אז פשוט עשיתי איקס, ביצעתי הפעלה מחדש, ושוב איפוס, ואז נתקע על 83%...
ושוב ככה כמה פעמים, בשלב מסוים אני לא זוכר למה, הוא לא נכבה או שהמחשב נתקע כמה פעמים. וביצעתי מה שנקרא 'כיבוי כפוי' שאני לוחץ על הכפתור של הכיובי וההדלקה 15 שניות בערך וזה פשוט מבצע ניתוק מהחשמל או משהו כזה... אחר כך הדלקתי את המחשב וביצעתי איפוס דרך לחיצה על הפעלה מחדש + שיפט, ואז אני נכנס לאפשריות תיקון, ומבצע איפוס. אוקי, עד כאן הכל טוב ויפה, האיפוס עבד, ווינדוס הותקן מחדש הכל פיקס...
אחרי כמה דקות, כיביתי את המחשב, ואז ניסיתי להדליק, המחשב נדלק לכמה שניות וקרס, אני מנסה שוב, כמה שניות והוא קורס, לא צפצופים מהביוס, לא בעיה של ווינדוס, פשוט קורס...
נבהלתי בהתחלה, אחרי 10 דקות בערך ני+סיתי שוב, והוא הצליח להדלק בשלום, הווינדוס עבד.
ככה, מאז, כל פעם שאני מכבה את המחשב אני צריך לחכות חצי שעה עד שהוא ידלק שוב, חוץ מזה, הוא יכול להדלק רק מחובר לשקע ורק פעם לחצי שעה ואפילו יותר.
ככה אני משתגע כבר שבוע שלם, ונמאס לי! הזמנתי בטרייה מאמזון, הגיע לי יום למחרת, חיברתי למחשב, יש כולי אפוף תקוות, אני מדליק, והמחשב קורס... את הבעיה שזה חייב להיות מחובר למחשב, זה פתר, רק שעכשיו, גם אחרי יומיים שלמים שאני מחכה זה לא נדלק, ישר קורס. ועכשיו אני עם שתי בטריות, ומחשב על הפנים...
מישהו מבין בזה שיכול לעזור לי?