בירור | תפריט הBOOT לא מזהה את הדיסק און קי
-
@יוסי-מחשבים
אולי, אני ניסתי כמה וכמה מחשבים בעת האחרונה, שצרבתי בהם בטעות ותמיד הוא הציג אותם,
[אגב, אני צרבתי באחת הפעמים את ה ISO בשתי הקצאות, היינו שיתאים גם לBIOS וגם ל UFEI והוא הציג לי את שתיהם, שבאחד המחשב נתן הוראת שגיאה] -
@יוסי-מחשבים מה אפשר לעשות במקרה שדיסק און קי מופיע ברשימה של הבוט ולוחצים עליו ויש מין מצמוץ כזה במסך ולא קורה דבר?
-
@לפטופיסט כתב בבירור | תפריט הBOOT לא מזהה את הדיסק און קי:
@יוסי-מחשבים מה אפשר לעשות במקרה שדיסק און קי מופיע ברשימה של הבוט ולוחצים עליו ויש מין מצמוץ כזה במסך ולא קורה דבר?
ניסית GPT ?
-
@יוסי-מחשבים ניסיתי GPT וזו באמת הייתה הבעיה תודה רבה!
-
@לפטופיסט כתב בבירור | תפריט הBOOT לא מזהה את הדיסק און קי:
אם אתה מתכוון שמופיע מקף כזה '_' שמהבהב אז זה אומר שהוא מעלה אותו וזה לוקח זמן. תלוי בטיב האונקי והמחשב.
-
אני לא רואה את הדיסק בטפריט של הBOOT בהגדרות של הBIOS אני כן רואה אותו מה א6ני צריך לשנות בהגדרות הBIOS
-
@0559140452 תראה אמור להיות שם אפשרויות של התשתקת הבוט תבטל את זה, בהצלחה.
[ואגב אם יש לך ווינדוס פעיל במחשב אתה יכול לגשת אל האונקי דרך אפשרויות אבטחה]. -
-
@0559140452
משהו כמו
secur boot -
@אליר325000 כתב בבירור | תפריט הBOOT לא מזהה את הדיסק און קי:
@הנני-העני ו @ראובן-שבתי במחילה מכבודכם, אם הוא לא היה צורב נכון אזי ה BOOT היה מציג את האונקי מבלי יכולת לקרוא אותו, ולא שלא היה מציג אותו בכלל, והוא מדבר על בעיה שא"א בכלל לעלות התקנה חיצונית הבוט, וזה קורה [ @0559140452 לתשומת ליבך] בדר"כ מכיון שהאפשרות של הבוט נעולה בביוס,
לגוף השאלה, זה תלוי איזה ביוס בדיוק יש לך, אבל בכללי יש אופציה בביוס של השתקת הבוט, תבטל אותה...תלוי באיזה מחשבים
נתקלתי לאחרונה בכמה מחשבים חדשים שהדיסק היה מותאם לmbr והוא לא הוצג בבוט
לאחר ששיניתי לgpt הדיסק הופיע