בקשת מידע | 45 וואט כמה אמפר
-
-
@חראשו מצו"ב קובץ אקסל.
מקווה שזה טוב.
חשמל - כמה יכול כל חוט - שלטר - לסחוב.xlsx -
@חראשו כתב בבקשת מידע | 45 וואט כמה אמפר:
@משה12345 כתב בבקשת מידע | 45 וואט כמה אמפר:
@חראשו יש לי טאלט שתומך בטעינה מהירה 45 וואט השקע שלי הוא 250 וולט מעניין אותי כמה אמפר זה יוצא שהטאבלט תומך בהטענה.
3 אמפר על 15 וולט (משוער, כל מטען והכוח שלו)
תלוי,
בד"כ הדברים האלו זה כמו שהוא אומר- זרם לא מידי גבוה ורוחב משתדלים להגדיל [V זה זרם (מהירות) אמפר זה רוחב-נפח]. -
@MERS כתב בבקשת מידע | 45 וואט כמה אמפר:
בד"כ הדברים האלו זה כמו שהוא אומר- זרם לא מידי גבוה ורוחב משתדלים להגדיל [V זה זרם (מהירות) אמפר זה רוחב-נפח].
לא ברור כ"כ כוונתך.
V זה לא זרם אלא וולט, שזה עוצמת הכח
A זה אמפר שזה גודל הזרם
W זה וואט, שזה האנרגיה המתפתחת בעקבות הכח והזרימה.להבדיל, תחשוב על משאבת מים עם צינור. ה'וולט' זה עוצמת המשאבה, וה'אמפר' זה כמות המים שעוברים בשניה אחת בצינור.
והזרימה תלויה קודם כל בעוצמת השאיבה, וגם בגודל הצינור ובתנאי השטח.
בחשמל גם, ה'וולט' זה המשאבה שדוחפת אלקטרונים, וה'אמפר' זה כמות האלקטרונים (או קולונים) שעוברים במוליך.
ובמטענים מהירים משפרים את יכולת הולכת הזרם, כך שאותו 'משאבה' יוכל להוליך יותר זרם. -
@רפאל-0 כתב בבקשת מידע | 45 וואט כמה אמפר:
@MERS כתב בבקשת מידע | 45 וואט כמה אמפר:
בד"כ הדברים האלו זה כמו שהוא אומר- זרם לא מידי גבוה ורוחב משתדלים להגדיל [V זה זרם (מהירות) אמפר זה רוחב-נפח].
לא ברור כ"כ כוונתך.
V זה לא זרם אלא וולט, שזה עוצמת הכח
A זה אמפר שזה גודל הזרם
W זה וואט, שזה האנרגיה המתפתחת בעקבות הכח והזרימה.להבדיל, תחשוב על משאבת מים עם צינור. ה'וולט' זה עוצמת המשאבה, וה'אמפר' זה כמות המים שעוברים בשניה אחת בצינור.
והזרימה תלויה קודם כל בעוצמת השאיבה, וגם בגודל הצינור ובתנאי השטח.
בחשמל גם, ה'וולט' זה המשאבה שדוחפת אלקטרונים, וה'אמפר' זה כמות האלקטרונים (או קולונים) שעוברים במוליך.
ובמטענים מהירים משפרים את יכולת הולכת הזרם, כך שאותו 'משאבה' יוכל להוליך יותר זרם.שים לב שזה בדיוק מה שכתבתי רק בקיצור נמרץ ביותר.
V- מהירות הזרם - אני לא רוא שאתה מתווכח.
A רוחב הפס/צינור/כבל
W התוצאה של שניהם תכפיל את זה בזה - מהירות ברוחב ותקבל כמה חשמל עבר למעשה... -
@רפאל-0 כתב בבקשת מידע | 45 וואט כמה אמפר:
@MERS סליחה, לא התכוונתי לסתור את דבריך, פשוט לא הבנתיך כראוי.
מה שאתה אומר ש V - מהירות הזרם, זה יותר נשמע כמו אמפר, V זה עוצמת המתח, לא הזרם...עוצמה ומהירות זה דבר אחד,
האמפר זה רוחב הפס על כל כבל ניתן לשים 12-6-220-110 וכו' רק האמפר מוגבל בכבל כי זה תלוי ברוחב נפח וכו'.