להורדה | חפשתם וואטסאפפ ללא ערוצים, תמונות פרופיל, סטטוס וגיפים (וכן ME זיהוי שיחות ללא ת. פרופיל) - הורדה
-
@יום_שמח כתב בלהורדה | חפשתם וואטסאפפ ללא ערוצים, תמונות פרופיל, סטטוס וגיפים (וכן ME זיהוי שיחות ללא ת. פרופיל) - הורדה:
@yosi44 אני צריך את זה לחבר? יהיה מסובך כל פעם לעדכן גירסה חדשה? הוא לא מבין בזה יותר מידי
לא כ"כ קשה מורידים את הAPK ומתקינים וזה מעדכן את הישן
זה לבנתיים שנמצא דרך שלא צריכים דוקא מכשיר מקושר
מתקבל רק במייל הנ"ל בתחילת האשכול -
-
-
Y yosi44 התייחס לנושא זה
-
-
יוסייי אני מוכן לשלם אני לא צוחק לסינון של ווצאפ כמו שאתה יודע לעשות לאיפון באמת משהו שיהיה טוב ובלי חרטאות
-
@yosi44 כתב בלהורדה | חפשתם וואטסאפפ ללא ערוצים, תמונות פרופיל, סטטוס וגיפים (וכן ME זיהוי שיחות ללא ת. פרופיל) - הורדה:
תוכנה לניתוק מוחלט של האינטרנט למחשב
הורדההתוכנה מוחקת פעם אחת קבצים מסוימים מהמערכת שאחראים על תקינות האינטרנט, ולכן אין אפשרות ל"קובץ הסרת תוכנת החסימה" כי היא אינה תוכנה שיושבת על המחשב.
תודה רבה על הדבר הנפלא הזה!
אפשר בבקשה לקבל פיתרון לזה שאחרי שמפעילים אותו הוא מקריס את הצייר תלת מימד -
קודם כל תודה רבה על הסינון עוזר מאוד
וואטספ 95 נחסם לי
האם יש עדכונים?
קראתי באיזה אתר כבר לא זוכר איפה שוואטספ יואים למלחמה נגד גירסאות הוואצפ הלא רשמיות
ככה שאני מבין שזה הולך ונהיה קשה
השאלה האם אפשר לעשות סינון ברמת המכשיר עם אפליקציית dns שתחסום את הכתובות הספציפיות של הסטטוס
אני מבין שזה קצת מסובך למצוא את הכתובת ip ושזה קצת משתנה
אבל אולי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה
לדוג' בהדרן יש להם סינון שהוא בנוי על הוואטספ המקורי רק שאי אפשר לצפות בססטוס
וגם בנטפרי ראיתי שהם חסמו עכשיו את הלשונית של הסטטוסים בווב
אשמח אם מישהו יוכל להחכים אותי בעניין ולתת רעיון מה אפשר לעשות -
@מישהו12 כתב בלהורדה | חפשתם וואטסאפפ ללא ערוצים, תמונות פרופיל, סטטוס וגיפים (וכן ME זיהוי שיחות ללא ת. פרופיל) - הורדה:
אין כתובות ספציפיות לסטטוסים למיטב זכרוני.
זהו הבנתי שזה עיקר הבעיה שגם אם תמצא זה משתנה כל הזמן
@מישהו12 כתב בלהורדה | חפשתם וואטסאפפ ללא ערוצים, תמונות פרופיל, סטטוס וגיפים (וכן ME זיהוי שיחות ללא ת. פרופיל) - הורדה:
בהדרן זה עובד בשיטה אחרת,
אשמח אם תוכל לומר מה השיטה והאם יש דרך להגיע לזה באופן עצמאי
בנטפרי הם לא חוסמים את הכתובת לכאורה אלא פשוט עורכים את האתר (הם הרי שולטים בתעבורה) כך שלא יהיה לחצן
באנדרואיד אם אני שולט בתעבטרה על ידי שרת dns או משהו דומה אני לא יוכל להעלים את הכפתור?
-
@מאן-דאמר אין כתובות ספציפיות לסטטוסים למיטב זכרוני.
בנטפרי הם לא חוסמים את הכתובת לכאורה אלא פשוט עורכים את האתר (הם הרי שולטים בתעבורה) כך שלא יהיה לחצן
הלחצן קיים, אבל ברגע שלוחצים עליו, הדף "נופל" ומתרענן.
-
@סוף-הרחוב כתב בלהורדה | חפשתם וואטסאפפ ללא ערוצים, תמונות פרופיל, סטטוס וגיפים (וכן ME זיהוי שיחות ללא ת. פרופיל) - הורדה:
@מאן-דאמר אין כתובות ספציפיות לסטטוסים למיטב זכרוני.
הלחצן קיים, אבל ברגע שלוחצים עליו, הדף "נופל" ומתרענן.
אותו הדבר.
אז הם עורכים את הפעולה שהלחצן עושה -
@מאן-דאמר כתב בלהורדה | חפשתם וואטסאפפ ללא ערוצים, תמונות פרופיל, סטטוס וגיפים (וכן ME זיהוי שיחות ללא ת. פרופיל) - הורדה:
אשמח אם תוכל לומר מה השיטה והאם יש דרך להגיע לזה באופן עצמאי
הלוואי שהייתי יודע לעשות את זה בעצמי ....
@מאן-דאמר כתב בלהורדה | חפשתם וואטסאפפ ללא ערוצים, תמונות פרופיל, סטטוס וגיפים (וכן ME זיהוי שיחות ללא ת. פרופיל) - הורדה:
זהו הבנתי שזה עיקר הבעיה שגם אם תמצא זה משתנה כל הזמן
לא קשור למשתנה, לפי מה שאני זוכר מהתקופה שניסיתי לעשות את זה זה אותם דומיינים של הצאט הרגיל.
באנדרואיד אם אני שולט בתעבטרה על ידי שרת dns או משהו דומה אני לא יוכל להעלים את הכפתור?
0
לא, הכפתור נמצא בתוך הAPK, עליו אתה לא שולט
-
הלוואי שהייתי יודע לעשות את זה בעצמי ....
לתת כיוון מה נראה לך שהם עשו אולי נוכל לעשות עם זה איזה משהו
כי מה שאני רואה ה שהכרטיסיה של הסטטוסים אצלם עובדת ואפי' כתוב מי העלה סטטוס אבל לא ניתן לגשת אליו