להורדה חפשתם וואטסאפפ ללא ערוצים, תמונות פרופיל, סטטוס וגיפים (וכן ME זיהוי שיחות ללא ת. פרופיל) - הורדה
-
@יוסף-צאיג כתב בלהורדה | חפשתם וואטסאפפ ללא ערוצים, תמונות פרופיל, סטטוס וגיפים (וכן ME זיהוי שיחות ללא ת. פרופיל) - הורדה:
לגבי החומר הוא נמצא (אם לא הסרת את האפליקציה) storage/emulated/0/Android/media/com.yowhatsapp/YoWhatsapp
שם יש תיקיה עם כל הקבצים, ועוד תיקיה עם קבצי גיבוי של ההודעות@שמילא פשוט תאחסן את זה איפשהו ואחרי שתתקין את המקורי תעתיק ל
storage/emulated/0/Android/media/com.whatsapp/Whatsapp
את כל מה שהיה פה storage/emulated/0/Android/media/com.yowhatsapp/YoWhatsappדרך אגב עכשיו מצאתי את המדריך ששלחו במייל להעביר את הקבצים1712754463064-גיבוי-וואצאפ-לכשר-החדש.zip
-
@יוסף-צאיג אבל מה אני עושה עם התקייה הזאות אני צריך את זה בוואצאפ החדש איך אני מעביר אליו
-
@יוסף-צאיג טוב מקווה שאצליח כי אתה לא הצלחת
-
@יוסף-צאיג ממש תודה רבה אנסה במוצש ויעדכן
-
@יוסף-צאיג
יש אפשרות שכל התוכן בווצאפ הכשר יעבור אל הווצאפ הרישמי אם אני יעתיק את התיקיות ?
החומר של הכשר קיים במכשיר אבל אני צריך שההיסטוריה תעלה בווצאפ הרישמי הרגיל מה עושים?
תודה רבה -
@yehudammm אתה מתכוון לרשמי המסונן? אם כן אז לפי המדריך ששלחו אז זה אמור לעלות אחרי שהעברת את הכל פותחים חשבון בוואטסאפ החדש אז צריך ללחוץ "שחזור נתונים". לא התנסיתי בעצמי כי לא הצלחתי להתקין אותו
-
@יוסף-צאיג
לא. אני מתכוון שאם אני מעתיק מהכשר לווצאפ הרגיל בלי שום סינון (רגיל מחברת ווצאפ). -
@yehudammm אין לי מושג תשאל את @yosi44 אולי הוא יודע
-
-
@יוסף-צאיג @שמילא
מה ש@yosi44 שלח בקבוצה זה GBWhatsApp
אצלי יש בעיה שהוא לא נותן לאמת בשיחה קולית
מישהו נתקל? יש פתרון? -
@יוסף-צאיג
לא, זה לא אותו טלפון
זה על מספר כשר ולכן צריך אימות קולי -
יש אימות בשיחה קולית גם לטלפון אחר. פשוט לבקש קוד בשיחה קולית. ולא אימות של מכשיר הטלפון על ידי שיחה
-
@yehudammm @שמילא
תכלס יש איזה פתרון להעביר את ההיסטוריה מהישן לחדש הרשמי??
יש לי את תיקיות הגיבוי
אבל אין לאן להעתיק אותם
100/142