בקשת מידע | רכישת נפח אחסון נוסף בגוגל דרייב
-
יש לי כבר מסלול שאני משלם עליו בדרייב ואני רוצה להוסיף כמה שקלים ולקבל מסלול גבוה יותר, כמו בחברת סלולר שמעוניינים לשנות נניח ממסלול 3000 דקות למסלול 10000 דקות.
הבעיה שזה נראה שאין אפשר לשנות את המסלול, רק לשלם עוד (זה אומר שלא מקבלים החזר על השנה ששילמתי, רק לשלם עוד כסף על המסלול החדש).
זה נראה עושק נדיר מסוגו ועל ידי חברה רשמית ומכובדת שאין לה אפילו שירות לקוחות.
חשבתי אולי ללמד כף זכות שאם אני רוכש עוד מסלול אז בס"ה יש לי את שני המסלולים יחד, זה אומר נניח מסלול מאה גיגה ועוד מסלול מאתים, יחד שלוש מאות.
האם מישהו מתמצא יותר טוב בזה? או ניסיון למישהו בזה יש? -
@נוכחות מי אמר לך שלא תקבל זיכוי? ההיגיון אומר שכן, אני עכשיו בודק.
הרי אחרי שתתחבר למסלול הגבוה אתה כבר לא מחובר למסלול הנמוך@נוכחות כתב בבקשת מידע | רכישת נפח אחסון נוסף בגוגל דרייב:
יש לי כבר מסלול שאני משלם עליו בדרייב
שאין לה אפילו שירות לקוחות.
אם אתה משלם יש שירות לקוחות.
עריכה: וזו תשובת Google:
To answer your question, just to set proper expectations, Google One is non-refundable.
However, since you already paid for the initial plan, the change you're making today will be prorated. This means that, the remainder of the payment for the initial plan will be used to cover the new plan's charge until the last penny is spent. After that, you will then be billed for the amount of the new plan.
כדי לענות על השאלה שלך, רק כדי להגדיר ציפיות מתאימות, Google One אינו ניתן להחזר.
עם זאת, מכיוון שכבר שילמת עבור התוכנית הראשונית, השינוי שאתה מבצע היום יהיה יחסי. משמעות הדבר היא ששארית התשלום עבור התוכנית הראשונית תשמש לכיסוי החיוב של התוכנית החדשה עד להוצאת הפרוטה האחרונה. לאחר מכן, תחויב עבור סכום התוכנית החדשה. -
@חראשו כתב בבקשת מידע | רכישת נפח אחסון נוסף בגוגל דרייב:
@ישראל-אי ידוע לך מה המחיר של זה
-
@ישראליק תודה על המידע ועל שהתכתבת איתם בשבילי, אני לפני כן לא הצלחתי להגיע לשירות הלקוחות שלהם אלא רק ל"יצירת קשר" כביכול שמוביל לחיפוש מאמרי עזרה של גוגל (!).
אני מכיר עוד מישהו ששילם גם שנתי וגם חודשי, ואני מקווה בשבילו שהם יעשו לו את זה פעמיים.
לגבי 20 יורו לחודש זה יותר מהתקציב שלי ספציפית כרגע, בפרט שאני צריך את זה למטרה מאוד מסויימת ולא לשימוש שוטף וכללי.